📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
13 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Za słabo dostała w ryja ta farbowana dziura.
Tam praca zwykłego ciecia w supermarkecie jest baedziej ryzykowna niż operatora Gromu w Polsce.
Tam praca zwykłego ciecia w supermarkecie jest baedziej ryzykowna niż operatora Gromu w Polsce.
Kurwa jakie cioty ci małolaci to ja pierdole... Do utylizacji kurwy. Jebane Karinoskie i Sebixoskie gówno, Ha Stfu na takich!
Ja pierdolę jak zwaliła gustowne klapki z kopyt myślałem że będzie to walka na śmierć i życie
nawet białe jak za dużo przebywa z małpami przesiąka małpimi zachowaniami ...
Źle ro się ogląda, bo ci ochroniarze to na poziomie tych z polskich marketów. Żeby sobie z agresywną smarkaterią przez kilka minut nie poradzić...
Dobra wytłumaczcie bo czegoś tu nie rozumiem: tej lasce kapcie spadły, ale od czego miała zdechnąć? Na coś stanęła i wdało się zatrucie jak Achillesowi?
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Super wsparcie, małpa musi portki trzymać bo jej lecą. Co za dzicz.
Beka jak chój... Może jakby ten suchy karzeł przypakował na siłowni choć z 10 kilo i poćwiczył boksowanie na worze, to by ubił starego wielkiego, tłustego dziada...
Młody agresor spodenki oki, ale na chuj ma skarpety po kolana ? Moda jakaś czy jak? Drugi pomocnik ledwo co spodnie na dupie. Szajka z karynami na gościa z ochrony. Złodziejskie ścierwo.
HardyTwardy napisał/a:
Źle ro się ogląda, bo ci ochroniarze to na poziomie tych z polskich marketów. Żeby sobie z agresywną smarkaterią przez kilka minut nie poradzić...
Dlatego, że są to głównie ludzie z grupą. Objęci dużymi ulgami podatkowymi, na pół etatu etc. Także tani.
Nie poradzić sobie z jednym z nich, mając te 15-16lat to dopiero przypał
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów