2 bankomaty
6 mężczyzn
9 kasetek z pieniędzmi
70 sekund
( polecam wyciszyć całkowicie )
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.i co im po kasetkach z pieniędzmi ... jak one podczas próby kradzieży (uderzenie, próba otwarcia na siłe...) zalewane sa atramentami po których kasa naddaje sie już tylko do wyrzucenia ...
powodzenia amatorzy...
i co im po kasetkach z pieniędzmi ... jak one podczas próby kradzieży (uderzenie, próba otwarcia na siłe...) zalewane sa atramentami po których kasa naddaje sie już tylko do wyrzucenia ...
powodzenia amatorzy...
Było o tym mnóstwo filmów. Bankomaty są tak zabezpieczone na ewentualność kradzieży, że momencie wyciągnięcia kasetek bez odpowiedniego klucza, kodu, a za pomocą siły, uderzenia rozlewany jest atrament niszcząc całą sumę zawartą w bankomacie. Praktyka stosowana od wielu lat, ale nadal są chętni dla niebieskich banknotów czy tam sygnałów w powietrzu
Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.Nie jest wykluczone, że w skoku mógł brac pośrednio udział jakiś serwisant który to w jakiś sposób wyłączył albo przynajmniej zablokował.
Wątpliwym jest aby tak dobrze zorganizowana ekipa nie była świadoma tego faktu.
ewidentnie firma ochroniarska, która takie bankomaty uzupełnia. Dobrze wiedzieli gdzie skutecznie podłożyć mały ładunek i jak szybko wyjąć te kasetki (nawet się nie zastanawiał tylko sru!). CSI Sadistic