Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Tak naprawdę nie ma zj🤬ych dowcipów.
A jeżeli takie są to opowie je SuchyHarry.
A jeżeli takie są to opowie je SuchyHarry.
Odkryłeś ctrl+I w fotoszopie? Czym jeszcze nas zaskoczysz geniuszu?
To jest tak słabe jak twoje oceny w we wszystkich trzech klasach podstawówki.
To jest tak słabe jak twoje oceny w we wszystkich trzech klasach podstawówki.
Zulu-Gula napisał/a:
A jak do tego ma się ten albinos z małpiego patrolu?
J🤬 drucianołbego, starego UBeka. To farsa, by stary komuch robił z siebie gwiazdę, zamiast spoglądać na świat zza krat, żyjąc o chlebie i wodzie.
Harry ma zawsze ode mnie piwo.
Musi czymś popić te swoje suchary.
Musi czymś popić te swoje suchary.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie