📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
🔥
Uważaj, on ma nóż!
- teraz popularne
🔥
Traktor zagłady
- teraz popularne
@up żebyś wiedział bo to całe bhp jest zbiorem oczywistości takich jak ta na filmiku (konserwacja/sprzątanie maszyny podczas jej pracy ). Selekcja naturalna i tyle.
Cieszę się i dziękuję ślepemu losowi, że to właśnie w polskim kurwidołku przyszedłem na ten świat... z tak wielu powodów. Możemy kurwa psioczyć na wiele rzeczy tutaj, ale ani bym nie wolał mieszkać na zlewaczałym zachodzie, ani w takim pierdolniku jakim są kraje azjatyckie, zwłaszcza Chiny. O afryce nie wspomnę... I tak, u nas też można skończyć jak ten gość z filmu, ale to trzeba być idiotą i łamać zazady BHP. Tam żadnego BHP nie ma, a to co gość wyprawia, to norma.
0:45 pedały
Mam wrażenie, że to najlepszy rodzaj filmów na tym portalu.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów