Dumne dwie amerykanki nie ugieły się przed tym porażeniem mózgowym. Ciekawe kiedy wydalenie z drużyny narodowej?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Przed taką to ja bym klęknął. A potem ona by mogła przede mną klękać.
Dobra, już się odprowadzam do swojego przegranego życia.
Dobra, już się odprowadzam do swojego przegranego życia.
Kortez, zajebiscie sam sie orasz. Moglbym w sumie nic nie dodawac ale cos powiem.
Ja tylko napisalem co mysle o klekaniu, ty mi wyjezdzasz o jakims udawaniu zycia zgodnie z jakimis zasadami i zaklamaniu...mowisz ze klecze bo mamusia nauczyla... no i nauczyla, nie jest to dla mnie ujmą ze mam szacunek do takich rzeczy.... a Ty tymczasem swojej babie przyrzekales przed bogiem w ktorego nie wierzysz, przy ludziach ktorymi gardzisz, w miejscu z ktorego drwisz i w ogole to niezgodne z Twoimi przekonaniami. Ale poleciales do kosciola bo inaczej by cie w pizdę kopnęła i kto inny by ją posuwał
Ja tylko napisalem co mysle o klekaniu, ty mi wyjezdzasz o jakims udawaniu zycia zgodnie z jakimis zasadami i zaklamaniu...mowisz ze klecze bo mamusia nauczyla... no i nauczyla, nie jest to dla mnie ujmą ze mam szacunek do takich rzeczy.... a Ty tymczasem swojej babie przyrzekales przed bogiem w ktorego nie wierzysz, przy ludziach ktorymi gardzisz, w miejscu z ktorego drwisz i w ogole to niezgodne z Twoimi przekonaniami. Ale poleciales do kosciola bo inaczej by cie w pizdę kopnęła i kto inny by ją posuwał
No cóż, próbowałem, nie dociera. Klękajcie sobie przed niewidzialnym przyjacielem ile chcecie, dla siebie, dla rodziny dla kogokolwiek. Tylko nie tłumaczcie w swoich małych główkach chujowych występków tym że będzie wybaczone i że wiara wystarcza aby być dobrym człowiekiem. Po pierwsze trzeba zadbać o rodzinę, po drugie o to żeby nie krzywdzić drugiego człowieka, jakąkolwiek ideologią to sobie robicie to róbcie. Nie szukajcie w Bogu wybaczenia tylko szukajcie sobie w nim porady jak być dobrym człowiekiem. Ja znajduje to gdzie indziej. Tym czasem nara pato-katole, ja się wyłączam z tej dyskusji wzajemnego poklepywania się po plecach xD
Edit: Po dodaniu zauważyłem że Jokerd mi jeszcze odpisał. Nie napisałem że gardzę tymi ludźmi nigdzie, więc nie dopowiadaj sobie. I zrozum że doczepiłem się tego że klękać to można przed Bogiem. To jest ta hipokryzja o której mówię. Bóg ma w dupie czy przed nim klękasz czy nie, nie wybaczy Ci złych rzeczy, nie pomoże w niczym. Jak klękasz przed Bogiem dla innego człowieka, bo mu na tym zależy mam to w dupie. Jak klękasz przed Bogiem dla siebie żyj zgodnie z zasadami które są przeznaczone dla tych co klękają przed Bogiem dla siebie. No ja jaśniej tego nie wytłumaczę
Edit: Po dodaniu zauważyłem że Jokerd mi jeszcze odpisał. Nie napisałem że gardzę tymi ludźmi nigdzie, więc nie dopowiadaj sobie. I zrozum że doczepiłem się tego że klękać to można przed Bogiem. To jest ta hipokryzja o której mówię. Bóg ma w dupie czy przed nim klękasz czy nie, nie wybaczy Ci złych rzeczy, nie pomoże w niczym. Jak klękasz przed Bogiem dla innego człowieka, bo mu na tym zależy mam to w dupie. Jak klękasz przed Bogiem dla siebie żyj zgodnie z zasadami które są przeznaczone dla tych co klękają przed Bogiem dla siebie. No ja jaśniej tego nie wytłumaczę
Ciekawe czy już zostały wykluczone z reprezentacji za rasizm
myślę że taki blm zabił im członka rodziny lub coś w tym stylu, dlatego nie klękają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów