Dumne dwie amerykanki nie ugieły się przed tym porażeniem mózgowym. Ciekawe kiedy wydalenie z drużyny narodowej?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale dlaczego tak znieważająco dla czarnej rasy na jednym tylko kolanie a nie na dwóch ze spuszczona głową i fantomem murzyńskiego kutasa w japie?
Mało tych normalnych hamburgerów.
A tfu kurwa z tym BLM. Kleknac to przed Bogiem, albo przed panna na oswiadczynach.
A nie przed jebanymi czarnuchami, bo ktos se tak wymyslil.
znając dzisiejsze czasy i to jak lewa strona w hamburgerowni jest pierdolnięta, to w ciągu tygodnia wylecą z drużyny, zostaną gorzej zhejtowane niż Depp i Cosby razem wzięci a może nawet dojdzie do linczu. A to wszystko w imię małp, które poza lepianką z gówna niczego innego nie skonstruują.
Jokerd napisał/a:
A tfu kurwa z tym BLM. Kleknac to przed Bogiem, albo przed panna na oswiadczynach.
Przed Bogiem? O ja pierdole...
Jokerd napisał/a:
Jedno i drugie prowadzi do fali spierdolenia...
Jokerd napisał/a:
A tfu k***a z tym BLM. Kleknac to przed Bogiem, albo przed panna na oswiadczynach.
A nie przed j***nymi murzynami, bo ktos se tak wymyslil.
Dajcie mu spokój, widać że ewidentnie patokatol, z jednej strony jak mamusia kazała klękać w kościółku co tydzień w niedzielę, z drugiej strony jebać całą rasę ludzką, a na sadolu tylko seks i dewiacje xD. Jebany hipokryta
Kortens napisał/a:
mamusia kazała klękać w kościółku co tydzień w niedzielę
Na pewno to lepsze niz kiedy twoj ojciec kazal tobie codziennie klekac przed jego kutasem.
nie stawiam piw, a raczej tutaj zaglądam tylko i skroluje
Ale tutaj postawiłem jebanego BROWCA
Ale tutaj postawiłem jebanego BROWCA
Te dwie nie są kur..mi
0_rafiks_0 napisał/a:
Na pewno to lepsze niz kiedy twoj ojciec kazal tobie codziennie klekac przed jego ku*asem.
Następny urażony i w postach też seks dewiacje i fetysze xD. Nic mnie nie cieszy bardziej niż włażenie w profile patokatolom
Kortens napisał/a:
Nic mnie nie cieszy bardziej niż włażenie w profile patokatolom
Bo co innego moze cieszyc debila?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów