Chyba wzięli sobie do serca prośby widzów i odcinki wpadają trochę szybciej niż 1 na 2 tygodnie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Właśnie też to zauważyłem. W zeszłym tyg. to nawet dwa były, bo kolejny, (odc. 93) Był w piątek 4.
Chuja a nie prośby widzów.
Po prostu kradli ludzie odcinki puszczane na CC i wrzucali na YT zabierając odsłony spince kiedy wrzucała odcinek później.
Jakby to nie miało miejsca dalej byśmy dostawali 1 odcinek na miesiąc.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Po prostu kradli ludzie odcinki puszczane na CC i wrzucali na YT zabierając odsłony spince kiedy wrzucała odcinek później.
Jakby to nie miało miejsca dalej byśmy dostawali 1 odcinek na miesiąc.
maxiq napisał/a:
oglądanie tego serialu obniża inteligencję do poziomu bydła
Chyba chciałeś napisać, że nie rozumiesz bajki, bo jest dla ludzi inteligentnych, a nie dla ludzi na poziomie bydła.
Oglądam żeby Walaszkowi wyświetlenia nabić (z szacunku za wszystkie poprzednie produkcje), ale obok kultowego Kapitana Bomby to Blok Ekipa nawet nie stała.
Bo Kapitan Bomba powstał dekadę temu i skierowany był do innego rodzaju gimbazy. A 10 lat w gimnazjum to będą ze trzy - cztery pokolenia JP
Każdy następny odcinek jest coraz słabszy. Myślałem, że będą dążyć w kierunku south park. Wyśmiewać absurdy z życia codziennego w Polsce ale robią nieśmieszną żenadę.
-Ernest Hemingway
Kiedyś prawie w kazdym odc było coś poruszone. Tyle ostatnio fajnych tematów było a oni nic. Kiedyś potrafili pojechać po głupim teledysku Urbańskiej w którym lizała umywalkę, nie wiem czy CC im narzuca jakieś standardy czy co, ale wiem jedno: po podpisaniu kontraktu odcinki są słabe.
Kiedyś prawie w kazdym odc było coś poruszone. Tyle ostatnio fajnych tematów było a oni nic. Kiedyś potrafili pojechać po głupim teledysku Urbańskiej w którym lizała umywalkę, nie wiem czy CC im narzuca jakieś standardy czy co, ale wiem jedno: po podpisaniu kontraktu odcinki są słabe.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów