📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Za Walaszka zawsze dzik.
Mógłbyś tam grać rudego. A sory, pewnie nawet byś nie musiał grać
zielak300 napisał/a:
Jak można oglądać te żałosne gówno? Krzty humoru w tym nie ma.
Mógłbyś tam grać rudego. A sory, pewnie nawet byś nie musiał grać
@Zielak300
Można, Ty widać zostałeś stworzony do wyższych celów - jazdy na rowerze, veganizmu, picia jednego piwa pod parasolkami przez 5 godzin. Zwykłymi ludźmi i takim humorem zwyczajnie gardzisz. Tylko chyba tutaj nie pasujesz skoro na 40 tematów 50 masz w sucharach. Twoje miejsce na ziemi jest na snobce, tam zostaniesz doceniony.
Można, Ty widać zostałeś stworzony do wyższych celów - jazdy na rowerze, veganizmu, picia jednego piwa pod parasolkami przez 5 godzin. Zwykłymi ludźmi i takim humorem zwyczajnie gardzisz. Tylko chyba tutaj nie pasujesz skoro na 40 tematów 50 masz w sucharach. Twoje miejsce na ziemi jest na snobce, tam zostaniesz doceniony.
Gdzie kurwa bomba?!
Tępe chuje! Kiedy się nauczycie, że wyłączne prawa do emisji Kapitana Bomby ma rebel.tv z którymi Walaszek już nie współpracuje.
sylwusiex napisał/a:
@Zielak300
Twoje miejsce na ziemi jest na snobce, tam zostaniesz doceniony.
A nawet pod ziemią
@zielak300
Najwidoczniej nie dorosłeś do satyry i jej nie rozumiesz. Mógłbym powiedzieć coś więcej, ale nie chce mi się.
Najwidoczniej nie dorosłeś do satyry i jej nie rozumiesz. Mógłbym powiedzieć coś więcej, ale nie chce mi się.
Naprawdę nie wiem jak może to kogoś śmieszyć. @TB303 chcesz mi powiedzieć, że do takiej satyry trzeba dorosnąć? hahaha! Kurwa, chyba masz na myśli dorosnąć do gimnazjum.
Obejrzalem wlasnie najnowszy odcinek niestety nie do końca z myślą ze może ten "serial" sie wyrobił czy cos ze sie kazdy tym jara. Sorry kurwa ale te produkcje w stylu kapitana bomby to jest żenua. Humoru tam kurwa wogóle nie ma.
Obejrzalem wlasnie najnowszy odcinek niestety nie do końca z myślą ze może ten "serial" sie wyrobił czy cos ze sie kazdy tym jara. Sorry kurwa ale te produkcje w stylu kapitana bomby to jest żenua. Humoru tam kurwa wogóle nie ma.
Bartek Walaszek- Leonardo da Vinci polskiej kinematografii. Dubbinguje, rysuje, reżyseruje, montuje, pisze scenariusze i jeszcze gra na instrumentach.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów