18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:46
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 22:22
Blokada
~_Yarko_ • 2020-09-15, 17:23
Blokowanie wjazdu do rzeźni przez jedzącą tylko warzywa.
Co na to kierowca ciężarówki?

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
fiflok-siusiak 2020-09-15, 17:26 8
"Serce roście..."
Zgłoś
pro_avenger 2020-09-15, 17:53 5
Szkoda że szybciej nie jechał, wrzuciby ją sobie na pakę. Zmielone to nie będzie czuć różnicy.
Zgłoś
ThomassoBallaBalla 2020-09-15, 17:58 7
chyba zajada tylko kapustę kiszoną że aż tak ją rozdęło
Zgłoś
saves 2020-09-15, 18:10 67
Nikt, ale to nikt mi nie wmówi, że to grube babsko tak sie utuczyła jedząc tylko sałatę i rzodkiewki.
Zgłoś
fiflok-siusiak 2020-09-15, 18:16 3
saves napisał/a:

Nikt, ale to nikt mi nie wmówi, że to grube babsko tak sie utuczyła jedząc tylko sałatę i rzodkiewki.

i wegański smalec
Zgłoś
andrzejrobert75 2020-09-15, 18:17 1
Soja GMO.
Zgłoś
Silverface 2020-09-15, 18:24 4
Jak ja tego nienawidzę i poniekąd, nie ogarniam.
Sama (od jakiegoś czasu) wpierdala tylko zieleninę (znaczy, pewnie tak mówi innym....) mięsa nie, ok kumam jej sprawa. Ale dla czego, chcę na siłę, zmusić do tego innych.

Najchętniej, bym taką baję związał, położył na stole, otworzył jej mordę i całą garścią wepchną jej do mordy, surowego tatara, ze świeżo co ubitego cielaczka/prosiaczka, tak by jeszcze czuła metaliczny posmak ciepłej krwi i ciepło mięska. Samego zwierzaczka, ubił i oprawił bym na jej oczach.
Zgłoś
dunio90 2020-09-15, 19:14
Na taczkę i na zakład. Na hak i jechane po linii.
Zgłoś
mazga50 2020-09-15, 19:42 1
Kto zapłaci za zniszczony ciągnik siodłowy?
Zgłoś
dunio90 2020-09-15, 19:46 3
mazga50 napisał/a:

Kto zapłaci za zniszczony ciągnik siodłowy?

Od razu tam zniszczony. Widziałeś uśmiech faceta? Jeśli miały miejsce jakiekolwiek zniszczenia to pewnie sam je pokryje bo było, kurwa warto!
Zgłoś
luxpiotr 2020-09-15, 20:09 1
saves napisał/a:

Pewnie codziennie zjada wiadro frytek
Zgłoś
wujek123 2020-09-15, 20:16 2
Silverface napisał/a:

Jak ja tego nienawidzę i poniekąd, nie ogarniam.
Sama (od jakiegoś czasu) wpierdala tylko zieleninę (znaczy, pewnie tak mówi innym....) mięsa nie, ok kumam jej sprawa. Ale dla czego, chcę na siłę, zmusić do tego innych.
Najchętniej, bym taką baję związał, położył na stole, otworzył jej mordę i całą garścią wepchną jej do mordy, surowego tatara, ze świeżo co ubitego cielaczka/prosiaczka, tak by jeszcze czuła metaliczny posmak ciepłej krwi i ciepło mięska. Samego zwierzaczka, ubił i oprawił bym na jej oczach.

Piękne słowa. Piwo leci
Zgłoś
pazzuzu 2020-09-15, 20:26
wie ktos czemu w stanach i np. australii ciezarowki maja "dlugie pyski" a w europie kabina to taki szescian?
Zgłoś
Szangti 2020-09-15, 20:33
Bardzo dobrze tak tłustej lewackiej kurwie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem