18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 20:49
Mzimu 2021-11-28, 16:47 21
Fajnie powiedział "you fucking bitch", wręcz teatralnie
Zgłoś
_................_ 2021-11-28, 16:47 3
Jej się należy, ona jest emerytką, może nawet gówniaki urodziła, więc cały świat jest jej.
Zgłoś
Tetrix 2021-11-28, 16:58 11
_RottenFetus_ napisał/a:

Jej się należy, ona jest emerytką, może nawet gówniaki urodziła, więc cały świat jest jej.

To starsza kobieta i należy sie jej jak nie cały świat to przynajmniej szacunek gnoja ktory potrafi sie tylko wydzierać. Może by tak jej zaproponować, że ZWIEZIE JĄ Z TEGO FOKIN HILL'a

bylo by zdecydowanie szybciej a i jej zrobil by dzień... ha tfu mu w ryj gardze
Zgłoś
Sawix 2021-11-28, 17:08 16
Ja bym jej zajebał
Zgłoś
OpenStreetMaps 2021-11-28, 17:48 2
Mógł po prostu debil zatrąbić raz króciutko żeby uświadomić babsku że źle robi leząc egoistycznie środkiem. Jeśli mądra to przyjęłaby to ze zrozumieniem przepuszczając auto on by podziękował i rozstali by się tak jak normalni ludzie .

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Pingvin 2021-11-28, 18:04
Ma chłop cierpliwość, mogła by mu się moga ześliznąć że sprzęgła i świat byłby lepszy, o -1 debilkę
Zgłoś
luxpiotr 2021-11-28, 18:31 2
Zajebałbym tą dziwkę gdyby tknęła mój samochód
Zgłoś
Juzwa 2021-11-28, 19:18 2
Sawix napisał/a:

Ja bym jej zajebał

Pingvin napisał/a:

Zajebałbym tą dziwkę gdyby tknęła mój samochód

Zajebać to możecie lizaka w sklepiku. Gdybyście ją uderzyli, zapewne albo mocno byście ją uszkodzili albo nawet zabili. Wtedy potężny problem i ciągła myśl w pierdlu, kiedy przestaną nas gwałcić?

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
baronturbina 2021-11-28, 19:21 2
Sawix napisał/a:

Ja bym jej zajebał

A potem byś kochał. Bo łobuz kocha najbardziej?
Zgłoś
a1lp2ha3 2021-11-28, 20:54
Kiedy oni angielskiego chuja z gęby wyjmą? Ptfu

Szukajcie a znajdziecie
Zgłoś
Justynka99 2021-11-28, 21:18
OpenStreetMaps napisał/a:

Mógł po prostu debil zatrąbić raz króciutko żeby uświadomić babsku że źle robi leząc egoistycznie środkiem. Jeśli mądra to przyjęłaby to ze zrozumieniem przepuszczając auto on by podziękował i rozstali by się tak jak normalni ludzie .

Tylko to tak trzeba wrzucić na luz (na ręcznej skrzyni biegu) i delikatnie dotoczyć się tak, żeby być z 10 centymetrów za nią i dopiero wtedy zatrąbić. Czasu się poświęci troszkę więcej, ale jest prawie pewne, że ktoś w tym wieku więcej nikogo blokować nie będzie.
Zgłoś
dadar123 2021-11-28, 23:43 1
Kolejny film sprzed lat....
Zgłoś
Sirk 2021-11-29, 2:09
Gonzo wspaniały
Zgłoś
gumofc 2021-11-29, 9:24
Mzimu napisał/a:

Fajnie powiedział "you fucking bitch", wręcz teatralnie

Ta fajnie. Obrzydliwy brytolski akcent
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów