18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
luxik1988 2014-08-12, 10:24 139
Kto kurwa odpowiada za ten chujowy podkład muzyczny?
Zgłoś
adam85tg 2014-08-12, 10:29 13
typowo polskie ten zły zachód europy który zabrał legii warszawa awans do ligi mistrzów już na etapie kursu prawa jazdy uczy jazdy na tzw suwak
Zgłoś
ZimnaVodka 2014-08-12, 10:29 24
a ten co to nagrywał jest pierdolonym burakiem , bo jak widzisz że wszyscy już jada lewym to też jedziesz lewym a nie wpierdalasz się i co ci dało wyprzedzenie 30 samochodów ? na tym odcinku prowadzone są prace remontowe i korki to norma . japierdole
Zgłoś
~Velture 2014-08-12, 10:32 53
Zarzekałem się ,że nigdy tego słowa nie powiem i jebałem ludzi za używanie go ale kurwa.... typowa polaczkowość... Pas się zwęża za 10km to zablokujmy go i jedźmy wszyscy jednym robiąc korek na 20km a nie na 10km.....
Zgłoś
polishcinema 2014-08-12, 10:43 1
Kup CB radio, zjeb gości a na resztę trąb i problem z głowy. Po za tym sam się wjebałeś dopiero pod koniec a dziwisz się że inni ciągną lewym do połowy pasa, ty pociągnąłeś do końca.
Zgłoś
mustangscs 2014-08-12, 10:45 9
pytam poważnie, co złego jest w podjechaniu do przodu lewym pasem i dlaczego połowa z stojących w korku nie może tego zrobić? ja rozumiem że według przepisów lewy pas służy do wyprzedzania itd. itp. ale w zaistniałej sytuacji (wypadek, zwężenie czy coś takiego) znacznie może to skrócić korek, może nie zmniejszyć ale skrócić umożliwiając jazdę użytkownikom choć by drogi podporządkowanej do tej zakorkowanej
Zgłoś
sługaSzatana 2014-08-12, 10:51 69
ZimnaVodka Proszę cię. Jeśli masz prawko to je oddaj, albo zrób ponownie kurs. Na to są kurwa dwa pasy by jechać dwoma do końca i zjeżdżać na suwak skracając korek. Człowiek chce wcześniej skręcić na skrzyżowaniu to kurwa nie może, bo jakiś Janusz z wąsem blokuje kilometr dalej i zamiast korka na kilometr, jest korek na dwa kilometry.
A za takie buractwo jest mandat, chyba 400zł.
Zgłoś
kenzol 2014-08-12, 11:18 1
Nie można zadzwonić na Policję, żeby wzięli się za jebanego zawalidrogę?
Zgłoś
karinata 2014-08-12, 11:39 10
Ja pierniczę, to już nawet ja się nauczyłam jeździć na suwak, a ci to niby zawodowcy...
Zgłoś
d................a 2014-08-12, 13:06 2
Przepisy są jakie są, ale przystosowanie się do jakichś wypracowanych zachowań na drodze to inna sprawa... skoro tak się w PL utarło, że stoimy w jednej kolece, to stoimy w jednej. Wjeżdżanie "na zamek" jest takie samo, wcale nie szybsze czy bezpieczniejsze, bo i tak masz przed sobą taką samą ilość samochodów i tak (bo co za roznica ze stoja jeden obok drugiego jak w miejsce wjazdu wjadą jeden za drugim), a ryzyko kolizji jest większe. Na siłę nie zmienimy ludzi, a takie wywyższanie się znajomością przepisów też można nazwać cwaniactwem. Sam jak widzę że tworzy się jedna kolejka staje w niej i wpieniają mnie "cwaniaki" wbijającej się z lewego pasa. Tak jak mowie, trzeba sie dostosować.
Zgłoś
karinata 2014-08-12, 13:12 16
dawacpiwakruwa napisał/a:

Wjeżdżanie "na zamek" jest takie samo, wcale nie szybsze czy bezpieczniejsze

Skraca się w ten sposób korek. Jest krótszy o całą długość lewego pasa. Zresztą oglądałam kiedyś filmik porównawczy i... może nie dam sobie za to włosów obciąć, ale z tego co pamiętam, to przy suwaku przejeżdżało się szybciej. Statystycznie szybciej - po prostu każdy, kto się wrąbał - na przykład z gapiostwa - na lewy pas, to potem wbijając się na prawy, opóźniał kolejkę. A przy uczciwym zamku wszystko szło ładnie i sprawnie.

dawacpiwakruwa napisał/a:

Sam jak widzę że tworzy się jedna kolejka staje w niej i wpieniają mnie "cwaniaki" wbijającej się z lewego pasa

To nie oni są "cwaniakami", tylko ty jesteś "cipka"
Zgłoś
DanJ93 2014-08-12, 13:16 4
Ten co nagrywał jest niedojebem mózgowym, tak samo jak uneventful.
Zgłoś
Thetus 2014-08-12, 13:19 9
Dobrze, tępić niedojebanych Andrzejków i Januszków w tirach, którzy prawko dostali za głębokiego PRL'u.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem