📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:43
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
longlong7 napisał/a:
potęga umysłowa kobiet mnie czasem przeraża,
nawet niedawno wracamy z działki samochodem, dzieci w fotelikach z 5 lat chyba mają, hmm juz 6, no i zasneły tak że głowa leci na dół, na jaki pomysł wpadła żona? wzieła pas i tak go zawineła przez foteliki że trzymał głowe na czole,
mowie matko bosko babo, wiesz jak działają pirotechniczne napinacze pasów??!!
że co?
kuźwa jajco, zapnij ją normalnie i wsadź sobie mózg spowrotem do głowy
najpierw foch ale jak zaczęła myśleć to jej przeszło
Pomysł głupi nie koniecznie ze względu na pirotechniczne napinacze pasów. A tak z drugiej strony, podejrzewam, że skoro dzieci w fotelikach (liczba mnoga) to foteliki zamontowane na tylnej kanapie - z tyłu na 99% nie ma pirotechnicznych napinaczy pasów. Z tego co wiem montuje się je tylko z przodu jako uzupełnienie działania poduszek powietrznych - które z przodu są duże .
Pff, to jeszcze nic. W robocie spotkałem się z sytuacją jak ekipa ukraińców od przeprowadzek wbiła drewniany klin w drzwi windy żeby im się nie zamykały. Tak go dojebali, że drzwi wpadły do szybu windowego przy którymś kursie.
I jak zwykle "my nie panimaju"
I jak zwykle "my nie panimaju"
Z czego ta winda z papieru?
Wytrzymała szyba w tej półce jeśli się nie rozleciała właściwie demolując windę.
kto to kurwisko wgl wypuscil z kuchni?!
juderaus napisał/a:
Magia umysłu. Dlatego równouprawnienie nie ma sensu. Baby są lepsze od chłopów tylko w 2 kategoriach: bujanie kaszojadów i opierdalanie penta.
no, waginosceptycy z tym drugim argumentem się nie zgodzą
pytolsky napisał/a:
Nawet co do tego drugiego zdania są podzielone
Juz sie jakis krypto pedal musial uruchomic
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów