Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Magia umysłu. Dlatego równouprawnienie nie ma sensu. Baby są lepsze od chłopów tylko w 2 kategoriach: bujanie kaszojadów i opierdalanie penta.
Nawet co do tego drugiego zdania są podzielone
Ciekawe na ile tysięcy szkód narobiła . Głupia krowa się nie wypłaci.
Pare lat temu, pracownik firmy, w której pracuję, wjechał do windy i powyginał kabinę. Koszt naprawy 25 000 zł.
nawet niedawno wracamy z działki samochodem, dzieci w fotelikach z 5 lat chyba mają, hmm juz 6, no i zasneły tak że głowa leci na dół, na jaki pomysł wpadła żona? wzieła pas i tak go zawineła przez foteliki że trzymał głowe na czole,
mowie matko bosko babo, wiesz jak działają pirotechniczne napinacze pasów??!!
że co?
kuźwa jajco, zapnij ją normalnie i wsadź sobie mózg spowrotem do głowy
najpierw foch ale jak zaczęła myśleć to jej przeszło
potęga umysłowa kobiet mnie czasem przeraża,
nawet niedawno wracamy z działki samochodem, dzieci w fotelikach z 5 lat chyba mają, hmm juz 6, no i zasneły tak że głowa leci na dół, na jaki pomysł wpadła żona? wzieła pas i tak go zawineła przez foteliki że trzymał głowe na czole,
mowie matko bosko babo, wiesz jak działają pirotechniczne napinacze pasów??!!
że co?
kuźwa jajco, zapnij ją normalnie i wsadź sobie mózg spowrotem do głowy
najpierw foch ale jak zaczęła myśleć to jej przeszło
Ładna chociaż ?
powiem tak, że rozum chyba w wygląd poszedł, coś za coś
Wrzuć fokę, ocenimy czy dobrze wybrałeś.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów