📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Z przodu deska. z tyłu deska, a na imię ma Tereska.
... i jeszcze żeby było mało, zajebała na dechę.
Collision detection nie zadziałało
Niech nie udaje, że nie umie za drążek złapać. I tak jej to nie ominie.
Suckday napisał/a:
Oj z tyłu nie taka deska..
Suckday napisał/a:
Z tyłu plecy z przodu plecy, nie zdobędziesz tej fortecy.
Rzeczywiście może i piersi za dużych nie ma - ale dziewucha wysportowana, a żeby próbować wykonać taką akrobację to trzeba zapewne ładny kawałek czasu ćwiczeń. Nie myli się ten, kto nic nie robi (np. sadolowy koniobijca).
Słaba jest uciecha z tego typu filmików - fajnie jak ktoś durny ryj rozbije z głupoty, ale tu ewidentnie dziewucha ćwiczy.
A teraz ciekawostka - wszyscy naci wielcy sportowcy mają taką akcję na koncie, tylko może nie nagraną, albo nagraną i nie upublicznioną...
Słaba jest uciecha z tego typu filmików - fajnie jak ktoś durny ryj rozbije z głupoty, ale tu ewidentnie dziewucha ćwiczy.
A teraz ciekawostka - wszyscy naci wielcy sportowcy mają taką akcję na koncie, tylko może nie nagraną, albo nagraną i nie upublicznioną...
Taki upadek zupełnie nie boli. Polowe swojego życia trenowałem akrobatyke wiec wiem co mówie. Pod drążkiem są matrece które to zamortuzują przy udadku na płasko w 100%
Marcinqqq napisał/a:
kojażę tą nutę ale nie wie co to, ktoś podpowie?
Podpowiadam słownik ortograficzny
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów