📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-02, 21:59
Widać, że bidulka nie miała jeszcze nigdy porządnego „pędzla” w dupie.
Blondynki nie są do malowania tylko do ruchania.
Tak wiem jestem stulejarzem i wypierdalam
Tak wiem jestem stulejarzem i wypierdalam
Kałdi napisał/a:
Blondynki nie są do malowania tylko do ruchania.
Co ty pierdolisz, żeby blondynka była ruchana musi być malowana.
Poruchaj sobie trochę, tylko nad ranem się nie przestrasz jak malunki z pysków spłyną.
bo taka blondi nie służy do malowania .......
Poruchaj sobie trochę, tylko nad ranem się nie przestrasz jak malunki z pysków spłyną.
Kto wybrzydza, ten nie rucha.
Lobo24 napisał/a:
UPy to teraz wakacje jakoś wcześniej są cz yo co chodzi?
Przepraszam bardzo, UPy są UPami, a ty jesteś zrozpaczonym z tego powodu DOWNem?
ale ją wysterował xd
alucard321 napisał/a:
Kto wybrzydza, ten nie rucha.
Tłumacz tak sobie, jak Twoi rodzice.
Jeśli czujesz się obrażony, to z góry przepraszam, bo jak wiadomo rodziców nikt nie wybiera.
Przynajmniej ma zajęcie, nie narobi w tym czasie szkód gdzie indziej.
Ej panowie bez zbędnego hejtu. Widać że panna ładna, garnie się do prac domowych, może jeszcze potrafi gotować, nie puszcza się, a to że nie zbyt bystra juz można przeboleć.
Wałek malarski powinno umoczyć się w farbie która znajdować powinna znajdować się w specjalnej kuwecie, to nie jest kuchenny wałek do ciasta o czym blondi najwyraźniej nie wiedziała, bo nic na ten temat nie napisano w ksiażce kucharskiej. Niech spierdala do kuchni tam bezpieczniej, bo napierdalając tak wałkiem na sucho zaraz cała starą farbę za ściany na wałek nawinie i będzie dziura.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów