📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
dzisiaj tankowałem, rozjebuje mnie to że udało mi się wlać za 300, podjeżdżam do kasy a baba prosi o 5 gr... what the fuck? no 300zł 5 gr, odkładam pistolet a ten chuj w trakcie nabije piątaczka, i to nie pierwszy raz
kkndkkndkknd napisał/a:
ona do bagażnika to lała, że tyle wlazło?
głupi, ślepy czy nie oglądał do końca?
Ja tam zalewam bez końcówki, wolę żeby mi wydała tę parę groszy niż szukać drobnych po karmanach.
Jak już mam za co zalać. Furę starego.
kkndkkndkknd napisał/a:
up,up
zrobiłeś dziką awanturę?
gdyby to był grosik to bym ją rozniósł chyba, ale na szczęście to nie był grosik
Camel_06 napisał/a:
Ja tam zalewam bez końcówki, wolę żeby mi wydała tę parę groszy niż szukać drobnych po karmanach.
a ja korzystam ze stacji nie należącej do żadnej sieci (sprawdzonej, syfu nie leją). Raz naleję za dużo, raz za mało. Nikt o grosze się nigdy nie ciska. Jak naleje ze 50,02 to płacę 50. Jak 49,98 to też 50. Szybko i bez kolejek za groszami.
@wojniz2 u nas nie ma takich stacji, przecież nie będę jeździł po zadupiach za paliwem. Bez urazy. Zanim bym znalazł i wrócił, to bym wypalił to co zatankowałem. Same, kurwa, sieciówki. Jest też inny sposób, kultywowany w czasach PRLu lecz wciąż żywy, ale o tym na forum publicznym gentlemani nie rozmawiają
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów