📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
szkoda, ze focha nie strzelila jeszcze
Ta pod numerem 4 wygląda jakby miała ciężkie zaparcie. Srogo ciśnie.
ale by fajnie spierdalała jakbym ją gonił z chujem na wierzchu
Ostatnia robi loda sędziemu!
Może mi ktoś powiedzieć jaki mechanizm zaczyna działać gdy kobieta biegnąc macha wiechciami na lewo i prawo? Jakaś procedura startowa czy coś?
Kaprys napisał/a:
Te charakterystyczne machanie witami... Jak już pobiegła dalej...
Boże jak mnie drażni jak ktoś tak mówi/pisze. Języków obcych się uczą swojego podstaw nie znając.
Te kurwa ? Te machanie ?...
Te charakterystyczne wymachy witami.
Lub
To charakterystyczne machanie witami.
no przepraszam, że się w zburzyłem ale mnie szlag trafia na miejscu jak coś takiego widzę.
SkoQ napisał/a:
Boże jak mnie drażni jak ktoś tak mówi/pisze. Języków obcych się uczą swojego podstaw nie znając.
Te kurwa ? Te machanie ?...
Te charakterystyczne wymachy witami.
Lub
To charakterystyczne machanie witami.
no przepraszam, że się w zburzyłem ale mnie szlag trafia na miejscu jak coś takiego widzę.
Mnie z kolei wkurwia jak ktoś stawia spację przed znakami interpunkcyjnymi.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów