program, który przez 20 min ośmieszy Cię przed całą Polską i stracisz rodzinę i przyjaciół a i może dostaniesz parę tys
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
20 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
program, który przez 20 min ośmieszy Cię przed całą Polską i stracisz rodzinę i przyjaciół a i może dostaniesz parę tys
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co ona w ogóle pierdoli za głupoty coś w stylu tego nurka z Jaworzna
Podobna do Stefani z pierwszej miłości. Nie tylko pod względem wyglądu.
Poprzedzając Wasze pytania: Taaak, oglądam ten serial
Poprzedzając Wasze pytania: Taaak, oglądam ten serial
-Ile masz dzieci?
-Pięcioro.
Ona nie wie że Pochwa to nie kapelusz czarodzieja? Kurwa Ziema jest przeludniona a ona sobie rucha 5 dzieci, bo kurwa bociany? Ehhh
-Pięcioro.
Ona nie wie że Pochwa to nie kapelusz czarodzieja? Kurwa Ziema jest przeludniona a ona sobie rucha 5 dzieci, bo kurwa bociany? Ehhh
kill it with fire
kurwa co za debil!!!! jeszcze sie glupia pizda smieje sama z siebie.... miejmy nadzieje ze chociaz w kakaowe oko bierze to przynajmniej maz ma co z nia robic bo pakowac "standardowo" to moza z madra kobieta nie nudzac sie a z takim cwierc-inteligentem to ja nie wiem co poza pieprzeniem sie mozna robic!!!???
Opis do filmu jak najbardziej trafny. A co do tego to laska jest tępa i tylko odo laski by się nadawała
ciekawe o czym ten typek z nią w domu gada ? na bank chodzi do burdelu, żeby tam z kimś normalnie porozmawiać, a do domu wraca poruchać, co na razie mu dobrze wychodzi ....
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów