18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Witam, przedstawiam Wam filmik ukazujący kobietę, prawdopodobnie blondynkę , zresztą sami zobaczcie. Należy wspomnieć, że kierowca Matiza uciekł z miejsca zbrodni. Na facebooku trwa poszukiwanie delikwentki.

Oglądać od 00:23

Nie było, bo moje.
Zgłoś
Mr.Drwalu 2014-01-16, 15:14 20
Jeszcze musiała zahaczyć o krawężnik...

Nie wierze w diabła wierze w zazdrość i zawiść
wierze w to że za pieniądze brat brata potrafi zabić
wierze w kłamstwa i zdrady wierze w zysk i korupcje
nie wierze w system choć jestem sam jego produktem
Zgłoś
~Mieszek_Kiler 2014-01-16, 15:24 4
Hehe tępa dzida. Jeszcze wyjazd się dla niej za wąski okazał.

Kupa <3
Zgłoś
TRQPL 2014-01-16, 15:29 90
Matiz to groźna maszyna. Lepiej z niej nie żartować bo się matiz wkurwi i Cię zabije.

Die motherfucker die motherfucker die.

I will wear you like a condom.
Zgłoś
LaBomba 2014-01-16, 15:52 7
Jak sie prawko ma za loda to tak jest...

Cannabis, whisky, ananas...
Zgłoś
flourishman 2014-01-16, 16:08 3
Jak można być tak ograniczonym, żeby w takiej sytuacji nie zostawić choćby karteczki z numerem naszej polisy i numerem telefonu
Zgłoś
d................C 2014-01-16, 16:58
dosyć że po tak mocnym uderzeniu nie zginęła na miejscu
Zgłoś
Kapitan Cena 2014-01-16, 16:58
flourishman napisał/a:

Jak można być tak ograniczonym, żeby w takiej sytuacji nie zostawić choćby karteczki z numerem naszej polisy i numerem telefonu

Haha, myślisz, że ktoś Ci karteczke zostawi? Mi na parkingu jakiś buc zostawił ładne wgniecenie na drzwiach nie wiem jakim cudem chyba tam parkował czołgiem. Szkodę mi ubezpieczyciel wycenił na 1700zł całe szczęście mam AC. Niektórym ludziom powinni zabierać samochody.
Mam nadzieję, że nagranie masz w lepszej jakości i laska może się spodziewać telefonu od kierowcy Corsy
Zgłoś
kamilkawka 2014-01-16, 17:27
@up tzn tata ma AC?? wybacz musiałem ale pewnie mam racje
Zgłoś
Kapitan Cena 2014-01-16, 17:31 9
Tak tata też ma AC, ale w swoim samochodzie.
Zgłoś
W................t 2014-01-16, 21:21 5
powiedziałbym głupia baba ale to przecież masło maślane...
Zgłoś
pkh 2014-01-16, 21:22
Przyznam że też kiedyś (2 tygodnie po zrobieniu prawka) tak zajebałem samochodem. Dostałem starą rozpadająca się astrę po ojcu, z resztą miałem w niej hak więc w moim samochodzie nic nie stało.
Cofałem i źle oceniłem odległość. W matizie w który zajebałem została dziura, a człowiek młody i głupi to spierdoliłem z parkingu.
Niestety okazało się, że w tym matizie był jakiś facet i tego samego dnia odwiedziło mnie dwóch panów w mundurach Skończyło się na mandaciku.
Jeszcze doszło narażenie go na uszczerbek na zdrowiu itp itd ale się rozeszło po kościach.
Zgłoś
innyczlowiek 2014-01-16, 21:42 3
pkh napisał/a:

Przyznam że też kiedyś (2 tygodnie po zrobieniu prawka) tak zajebałem samochodem. Dostałem starą rozpadająca się astrę po ojcu, z resztą miałem w niej hak więc w moim samochodzie nic nie stało.
Cofałem i źle oceniłem odległość. W matizie w który zajebałem została dziura, a człowiek młody i głupi to spierdoliłem z parkingu.
Niestety okazało się, że w tym matizie był jakiś facet i tego samego dnia odwiedziło mnie dwóch panów w mundurach Skończyło się na mandaciku.
Jeszcze doszło narażenie go na uszczerbek na zdrowiu itp itd ale się rozeszło po kościach.

I bardzo dobrze. Mogli Ci jeszcze dołożyć spowodowanie 'uszczerbku na zdrowiu' za tchórzostwo i ślepotę.
Zgłoś
tomek1491 2014-01-17, 15:57 2
o.O Przecież to szybciej rdzewieje niż jedzie
Zgłoś
Madroxx 2014-01-17, 16:02 3
@UP mam Matiza 12 lat i jeszcze rdza się nie pojawiła, to chyba tobie mózg rdzewieje...
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów