18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Sadol uczy i bawi
Słyszeliście o tym, żeby przed niedźwiedziem nie uciekać? Kobieta w pojedynkę prezentuje czym jest "bluff charge" w wykonaniu czarnego misia. Pod koniec mała konfrontacja (bez harda). Wspomina jeszcze, że miśki często giną przez szarżę ale co tu się dziwić. Masz broń, a to bydle na Ciebie biegnie? Patrz drugi film.
Akcje: 0:24, 2:15

Dziwi mnie, że tego tu nie było. Jakość pralki ale widać co trzeba. Akcja od 0:30. Nie wiem czy to też "blef" ale panowie się nie zastanawiali.

Co by nie dublować: podobny temat - tym razem pan postanowił uciekać. sadistic.pl/kolejne-bliskie-spotkanie-z-niedzwiedziem-vt312953.htm3446665

P.S. Czuję, że w przypadku spotkania mój instynkt i tak by zwyciężył krzycząc: "Run Forest, ruuun!"
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tranzystor 2015-10-25, 13:11 13
Myśliwi to największe skurwysyny. Wchodzą na teren dzikich zwierząt, prowokują i później publikują takie filmiki jacy to oni nie są bohaterzy.
Zgłoś
mateusos 2015-10-25, 13:24 1
Lepiej omijac z daleka. Dzik cie moze zabic a co dopiero popierdolony niedzwiadek.
Zgłoś
CichaWoda 2015-10-25, 13:30 1
myśliwy z bronią na zwierzaka

to jak:

atomówka w hiroszimie
Zgłoś
garota 2015-10-25, 15:04 3
Ludzie kocham zwierzęta ale zrozumcie, tak jak ja zrozumiałem, że świat jest po prostu zły. Każde zwierze z natury jest złe. Całe to pierdolenie że tylko człowiek zabija dla zabawy jest żałosną stertą bredni, serwowaną dzieciakom na National Geographic aby nie zrobić z nich brutalnych skurwysynów. Lwy zabijają inne lwy, często dla zabawy znęcają się nad nimi i zostawiają żywe aby skonały. Delfiny, te kochane kurwa słodziaki, zabijają całe grupy innych morskich zwierząt aby rozładować frustracje seksualne. Przy okazji ogarnijcie temat gwałtów delfinów na ludziach. Tak kurwa, porywają pływające ,najczęściej kobiety, i gwałcą je! Nawet jebany roślinożerca w bezpośrednim kontakcie z człowiekiem atakuje i nie płacze że to jakiś pięciolatek wszedł mu na teren. My niby na siłę wkraczamy na tereny zwierząt ale kurwa mać...gdzie teraz nie ma ludzi? Rozpisałem się a powinno być napisane tylko że życie to dziwka a później umieramy.
Zgłoś
tranzystor 2015-10-25, 16:59 1
garota napisał/a:

Każde zwierze z natury jest złe

Co Ty pierdolisz. Zwięrzęta z natury omijają ludzi i nie atakują bez powodu. Głównie atakuje samica z młodymi w poczuciu niebezpieczeństwa, pojedyńcze osobniki w poczuciu osaczenia. Zwierzęta zabijają, żeby się najeść, choć są nieliczne wyjątki jak np kuna.

garota napisał/a:

My niby na siłę wkraczamy na tereny zwierząt ale kurwa mać...gdzie teraz nie ma ludzi?

No właśnie o to chodzi, że "miastowi" pchają się na siłę w wolnym czasie do lasów, robią burdel i hałas. Tak samo, jak ostatnie przypadki ataków niedźwiedzi w naszych górach. No kurwa, w radiu trąbią, żeby nie chodzić, bo jest okres poszukiwania żarcia przez niedźwiedzie, ale kto wytłumaczy takiemu warszawiakowi, czy kartoflowi, jak on akurat ma urlop i ma kaprys jechać w góry w sandałach.
Zgłoś
Gizmolka 2015-10-25, 23:46
Co oni temu misiu zrobili. Olaboga.
Zgłoś
lufnik1946 2015-10-26, 7:54
A tutaj link do wersji hard:

i.sadistic.pl/pics/2fc3375bdde2.gif
Zgłoś
stachuxp 2015-10-26, 8:16
Ale odważna dupa, jasne. Niedźwiadki czy to baribale czy grizzly są z natury płochliwe, i w momencie gdy nie polują, tudzież wychowują młode, zwykle będą uciekać. Wyjątkiem jest miś biały który raczej by się nie przejął tylko urwał kobicie łeb, te gagatki nawet w zoo mogą mieć kontakt z opiekunem tylko przez metalową barierę.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem