📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 15:58
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
Gość był gotowy naprawdę ją zbić za głupi plecak. Co za zjebane cwele.
Swoją drogą to można by tam urządzać prowokacje . Ne wiem żyletki, jakiś kwas w portfelu, może jakąś kobrę jadowitą.
Swoją drogą to można by tam urządzać prowokacje . Ne wiem żyletki, jakiś kwas w portfelu, może jakąś kobrę jadowitą.
Mądra dziewczyna. Za torebkę, kilka realów brazylijskich i telefon szkoda życia. Co do gości w aucie to tradycyjnie, huj im w dupę i powiesić.
@upup
E tam żyletki. Z 200 g semtexu z zapalnikiem odpalanym radiowo. Pozwolić typowi wsiąść do samochodu i gdy oddalą się na kilkadziesiąt metrów - bum...
E tam żyletki. Z 200 g semtexu z zapalnikiem odpalanym radiowo. Pozwolić typowi wsiąść do samochodu i gdy oddalą się na kilkadziesiąt metrów - bum...
Kobita tak sprawnie współpracuje, że powinni ją zamknąć za współudział w tej kradzieży.
Loaloa, pomysł niezły ale wolałbym coś wykiminić żeby było z nich co zbierać żeby ich stosownie ukarać jako przykład dla następnych
Lobo24 napisał/a:
Fajna. Mógł o numer zapytać.
Po co jemu numer telefonu, jak wziął sam telefon
SirKotek napisał/a:
Ja bym torebke wyjebał a laske wciągnął do samochodu.
ja tam wolałbym porządnie wyjebać laseczkę
Po co mu numer jak ma telefon mordo
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów