Był traktorzysta i nie ma traktorzysty.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Jesse.Pinkman napisał/a:
Błyskawicznie zniknął. Był traktorzysta i nie ma traktorzysty.
jak zniknął jak wylazł?
kurwa kamera na polu.....
Odśnieżanie lodu na stawie? A myślałem że po koszeniu śniegu nic mnie nie zaskoczy.
Halman napisał/a:
jak zniknął jak wylazł?
Najpierw zniknął a potem wylazł. Coś jeszcze wytłumaczyć czy już wszystko zrozumiałe?
Jesse.Pinkman napisał/a:
Coś jeszcze wytłumaczyć
jak to się dzieje że ci twoi psychofani tobie tak szybko piwkują..?
ucałuj ich mocno za to, najlepiej pod jemiołą...
MortusQuiaDolorAni napisał/a:
Ma ktoś może pomysl...
Po jakiego chuja chłop odśnieżał staw traktorem?
to to huj skąd na takim pustkowiu kamera ...
co do odśnieżanie
może jakieś zawody podlodowe wędkarskie ... chłopy chciały się mormyszką pobawić
a może wiejski turniej w hokeja
MortusQuiaDolorAni napisał/a:
Ma ktoś może pomysl...
Po jakiego chuja chłop odśnieżał staw traktorem?
Lodowisko.
saves napisał/a:
Odśnieżanie lodu na stawie? A myślałem że po koszeniu śniegu nic mnie nie zaskoczy.
Nigdy nie odśnieżałeś lodu na stawie? Haha kurwa ja robię codziennie w zimę
Staw hodowlany z dużym zagęszczeniem ryb, tzw zimochów. Zalegający śnieg wpływa na ilość tlenu w wodzie , gdy ryby zaczynają padać lub pływać zaraz pod lodem (brak tlenu) to tak się właśnie robi. Tutaj chyba odwillż zrobiła swoje
A kamera żeby nikt ryb nie kradł...
A kamera żeby nikt ryb nie kradł...
Halman napisał/a:
tak, gdzie zaczyna się kula..? pozdrów też swoich psychofanow
Ostatnio się troche uspokoiles a teraz znowu sie go czepiasz
Kolejny dowód ile razy ta żydowska ciota edytuje te swoje wypociny. Nie dość, że troluje, to jeszcze innym piwka żałuję.
Halman napisał/a:
tak, jak tak szybko ci twoi psychofani tobie piwkują..? ucałuj ich mocno za to, najlepiej pod jemiołą...
Kirwa ja nie wiem jak to jest i po co ciągnikiem po lodzie jezdzic ale @rozjebie może nam to wytłumaczy!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów