18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:10
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
Błyszcząca kurwetta
~Velture • 2022-11-18, 23:21
A taki był ładny, amerykański, szkoda...

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-11-18, 23:30 3
Umiejętności za pieniądze nie kupisz... ale błyszczącą odpustową Qrwe ttę juz tak
Zgłoś
Frytas12 2022-11-19, 0:31 4
To nie jest przypadkiem Shelby? W sumie nie ważne, ale to i dobrze bo ten chrom jest paskudny.
Zgłoś
Igorek95 2022-11-19, 0:41 31
Schelby Cammer Cobra, jednemu może się podobać ,drugiemu nie, ale rozjebać tak rzadkie auto w taki sposób, to trzeba być bogatą kaleką.

Życie to choroba, co najszybciej zabija.
Zgłoś
CoJaTamKurwaWiem 2022-11-19, 5:36 6
VeIture napisał/a:

Błyszcząca kurwetta

Weź ty się kurwa lepiej zajmij tym swoim wartburgiem, janusz....

Zgłoś
~Velture 2022-11-19, 7:21 1
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:

Weź ty się kurwa lepiej zajmij tym swoim wartburgiem, janusz....

Sprawdź czy ci na werandę nie podleciał bielik z galonem hamburgerów

Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.

Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Zgłoś
Skrzek007 2022-11-19, 7:45 1
Cibra Shelby Daytona.... Jak pisał Igorek95, nawet jeśli to była replika, to jest to bardzo rzadkie i cholernie drogie cacko. Rozjebać musiał synek tatusia lub kompletny debil.

Cobra.. Zasrany slownik
Zgłoś
Dracula 2022-11-19, 7:55
@VeIture, Ciebie to już chyba całkiem pojebało, mówię Ci brachu!
Jeśli Cię obraziłem, to przepraszam.
Zgłoś
radek225 2022-11-19, 8:18 9
"Błyszcząca kurwetta" - tylko ślepiec, idiota i totalny ignorant mówi na każdy amerykański sportowy samochód "Corvetta".

"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler
Zgłoś
Silverface 2022-11-19, 13:41
[quote=]A taki był ładny, amerykański, szkoda...

Nie wylewaj waćpan wina!
Zgłoś
HILL33 2022-11-19, 16:12 1
schelby daytona
Zgłoś
m................l 2022-11-19, 21:09
radek225 napisał/a:

"Błyszcząca kurwetta" - tylko ślepiec, idiota i totalny ignorant mówi na każdy amerykański sportowy samochód "Corvetta".

Albo kadiliak
Zgłoś
Szary_Jeleń 2022-11-19, 21:25
I chuj z nim kurwa, kogo to interesuje?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów