📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Umiejętności za pieniądze nie kupisz... ale błyszczącą odpustową Qrwe ttę juz tak
To nie jest przypadkiem Shelby? W sumie nie ważne, ale to i dobrze bo ten chrom jest paskudny.
Schelby Cammer Cobra, jednemu może się podobać ,drugiemu nie, ale rozjebać tak rzadkie auto w taki sposób, to trzeba być bogatą kaleką.
Weź ty się kurwa lepiej zajmij tym swoim wartburgiem, janusz....
CoJaTamKurwaWiem napisał/a:
Weź ty się kurwa lepiej zajmij tym swoim wartburgiem, janusz....
Sprawdź czy ci na werandę nie podleciał bielik z galonem hamburgerów
Cibra Shelby Daytona.... Jak pisał Igorek95, nawet jeśli to była replika, to jest to bardzo rzadkie i cholernie drogie cacko. Rozjebać musiał synek tatusia lub kompletny debil.
Cobra.. Zasrany slownik
Cobra.. Zasrany slownik
@VeIture, Ciebie to już chyba całkiem pojebało, mówię Ci brachu!
Jeśli Cię obraziłem, to przepraszam.
Jeśli Cię obraziłem, to przepraszam.
"Błyszcząca kurwetta" - tylko ślepiec, idiota i totalny ignorant mówi na każdy amerykański sportowy samochód "Corvetta".
radek225 napisał/a:
"Błyszcząca kurwetta" - tylko ślepiec, idiota i totalny ignorant mówi na każdy amerykański sportowy samochód "Corvetta".
Albo kadiliak
I chuj z nim kurwa, kogo to interesuje?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów