📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
z jakiego Anime jest ten ziom w czerwonym wdzianku kiedyś oglądałem kilka odcinków na MTV
Sam jesteś van helsing, jak już to Hellsing , to co ty napisałeś to był film, zresztą bardzo kiepski.
Jak już się ktoś będzie za to zabierał to niech ogląda Hellsing Ultimate, albo przeczyta mangę, bo sam serial anime jest skopany.
A gdzie są wszyscy hejterzy d.s. anime? Pomysł fajny, humorem pasuje do Hellsinga.
push3k napisał/a:
Jak już się ktoś będzie za to zabierał to niech ogląda Hellsing Ultimate, albo przeczyta mangę, bo sam serial anime jest skopany.
Muszę przyznać rację... Ja najpierw oglądałem serial i jest wyjątkowo wybrakowany.
Wielkie piwko za najlepszy film animowany - jaki w życiu widziałem !
Edek ma cycki na plecach.
I dobrze, nikt nie ma mi tutaj tej mangi obrażać, bo...
*Wyciąga bazookę*
Piwko.
I dobrze, nikt nie ma mi tutaj tej mangi obrażać, bo...
*Wyciąga bazookę*
Piwko.
deska22 napisał/a:
Sam jesteś van helsing, jak już to Hellsing , to co ty napisałeś to był film, zresztą bardzo kiepski.
Jak już coś van Helsing to nie film a nazwisko łowcy wampirów z książki Stokera, dokładnie to Professor Abraham van Helsing. "Van" to nie imię.
Random trivia you'll forget in 2 hours #321 was sponsored by Ciechan beer
Chińskie bajki ssają.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów