Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
No tak kurwa.... inteligencja nie kontroluje zachowania.... Nie chcę być wulgarny kurwa, ale skończmy, bo brak mi słów.
masz zerowe pojecie o psychologii. inteligencja nie kieruje TWOIMI EMOCJAMI jest coś takiego jak inteligencja emocjonalna ale to inaczej "dojrzalosc emocjonalna"
focus.pl/artykul/inteligencja-emocjonalna-czym-jest-i-jak-ja-budowac-1...
jak dla mnie to wlasnie ludzie nie potrafia myslec logicznie masz i czytaj
wg, Twojej teorii ludzie inteligentni nie posiadają empatii
Wg Twojej posiadają ją debile. EOT.
Wg Twojej posiadają ją debile.
No i w końcu doszliście do porozumienia, i ja się z tym zgadzam. Możecie się już pogodzić i nie zaśmiecać stronki.
Wg Twojej posiadają ją debile. EOT.
zerowe pojecie masz
apa.org/research/action/polygraph
daje Ci linki a Ty nawet nie czytasz "bo wiesz swoje" beka bez kitu
zerowe pojecie masz
daje Ci linki a Ty nawet nie czytasz "bo wiesz swoje" beka bez kitu
Podałeś mi link "wariograf.com.pl" jak ja podeślę Ci link pomidor.com.pl to będzie kompendium wiedzy i bezgranicznie kompetentne źródło?? (nt uprawy pomidorów).
Generalnie w tych linkach widać wyraźnie, że mam rację, "inteligencja emocjonalna... Polega na zdolności rozpoznawania własnych stanów uczuciowych, a także odczytywania emocji innych ludzi. " Raczej tę zdolność częściej posiadają osoby inteligentne, niż debile...
Podałeś mi link "wariograf.com.pl" jak ja podeślę Ci link pomidor.com.pl to będzie kompendium wiedzy i bezgranicznie kompetentne źródło?? (nt uprawy pomidorów).
Generalnie w tych linkach widać wyraźnie, że mam rację, "inteligencja emocjonalna... Polega na zdolności rozpoznawania własnych stanów uczuciowych, a także odczytywania emocji innych ludzi. " Raczej tę zdolność częściej posiadają osoby inteligentne, niż debile...
ty nie wiesz o czym ty mowisz..................................................................... inteligencja a inteligencja emocjonalna to dwie całkiem rozne rzeczy, ponizej masz link do Amerykanskiego Towarzystwa Psychologicznego gdzie jest napisane że nie ma korelacji miedzy inteligencją a oszukiwaniem wariografu, Jakby tak było to ludzie z wysokim IQ nie mieliby empatii poniewaz latwiej było by im kierowac swoimi emocjami a to jest nie prawdą. Dużo osob z wysokim IQ nie potrafilo kontrolowac swoich emocji np. Einstein który napierdalał żonę.
ps. jestem logikiem - jeden z bardziej precyzyjnie myslacych umyslow na planecie - ale chja Ty wierzysz w takie rzeczy bo wiesz lepiej na "chłopski rozum" nara pozdro.
ps. jestem logikiem - jeden z bardziej precyzyjnie myslacych umyslow na planecie....
nara pozdro.
Jarosławie Polskezbawie nakarm kota.
Kurwa Polska ma "szczęście do takich logików" i dlatego jest jak jest
nara pozdro narcyzie.
Jarosławie Polskezbawie nakarm kota.
Kurwa Polska ma "szczęście do takich logików" i dlatego jest jak jest
nara pozdro narcyzie.
pierdolisz od rzeczy a pojecia nie masz czym to jest. argumenty personalne bo nie masz zadnych innych, polew. trzym sie ramy.
Tam się zbiera przecież wejska patośmietanka dojeżdżając z 20-30km
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów