📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
To się nazywa praca grupowa, dzięki niej Człowiek osiągnął tak dużo. Samotnie to można tylko lepiankę z gówna zbudować. Oczywiście kolor skóry Ludzi przypadkowy.
"Kto nie wykorzystał nigdy brata swego niech pierwszy rzuci kamieniem "
Dobrze, że nie napisałes zamiast brata, to siostry, bo to by dziwnie brzmiało.
Dobrze, że nie napisałes zamiast brata, to siostry, bo to by dziwnie brzmiało.
Wygląda prawdziwie, na pewno właśnie tak by postąpili gdy dorosły filmowałby ich z boku (wnioskuję po wysokości na której znajduje się kamera).
Kurwa takie chamskie fejki na sadola...
Kurwa takie chamskie fejki na sadola...
Nie mam rodzeństwa
SadcatPL napisał/a:
"Kto nie wykorzystał nigdy brata swego niech pierwszy rzuci kamieniem "
jeb!
mam tylko siostrę...
@up all
I to mają być komentarze godne Sadistica?
Powinno być tak: ojciec nauczył już starszego jak ma się wypinać, ale nad młodszym musi jeszcze popracować.
Trzymajcie poziom!
I to mają być komentarze godne Sadistica?
Powinno być tak: ojciec nauczył już starszego jak ma się wypinać, ale nad młodszym musi jeszcze popracować.
Trzymajcie poziom!
A nie mógł po prostu wziąc jakiegoś krzesła, taboretu, czy czegokolwiek, co na pewno znalazłoby się w mieszkaniu?
co wy tu kurwa wszyscy z tymi kamieniami ?
Fajnie jakby mu coś jebło w plecach i byłby sparaliżowany, życzę mu tego z całego serca.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów