📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Dzisiaj napisał/a:
pierdolone zwierzęta...
Ja bym ich zwierzętami nie nazywał, bo u zwierząt dominują instynkty. A człowiek jako istota rozumna, powinna umieć zapanować nad swoim popędem. Zwyczajne podludzkie ścierwo, które powinno się trzymać w klatkach.
Przypomniał mi się dowcip.
Podczas wywiadu z Mariuszem Pudzianowskim reporter zadaje pytanie:
-Panie Mariuszu. Jest pan najsilniejszym człowiekiem na świecie. Jak to jest kiedy uprawia pan seks ze swoją kobietą na jeźdźca?
-W sumie tak samo jakbym konia walił ale jest z kim pogadać.
Powodzenia w dawaniu mi łatki.
Podczas wywiadu z Mariuszem Pudzianowskim reporter zadaje pytanie:
-Panie Mariuszu. Jest pan najsilniejszym człowiekiem na świecie. Jak to jest kiedy uprawia pan seks ze swoją kobietą na jeźdźca?
-W sumie tak samo jakbym konia walił ale jest z kim pogadać.
to nie pierwszy raz gdy ,,gwałciciele ekranu,, mają ból dupy
Nie wiem jak wy, ale ja w wieku 28 lat w ciagu dnia mam potrzebe zjechac sobie ze 2-3 razy. Mialem kiedys dziewczyne, ktora w wieku 18-20 lat, mając najwieksza chcice ( bo młoda ), dawała sie wyruchać może raz, dwa razy na 3-4 dni. W efekcie i tak musialem walic konia po kątach. Obecnie jestem już dojrzalszy, i wiem że dziewczyna nie jest mi do niczego potrzebna.
Up. Dziewczyna nie jest ci potrzebna to fakt. Kup sobie dwa kotlety schabowe i wsadź w kaloryfer.
Jak się kochają to chuj z nimi
Zwierzęta, podludzkie ścierwo, no pojechaliście. Ten co nie ruchał w miejscu publicznym niech pierwszy rzuci kamień... Jak chcica weźmie to nie ma zlituj, zwłaszcza taka która się kumuluje chuj wie ile
No wg mnie ciekawy eksperyment społeczny, przecież tam nawet nic nie widać xD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów