Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Pogubiłem się. Gość mówi po polsku a w radiu ch** wie co Mimo wszystko tak blisko a tak daleko harda
bo to w pl po za tym na końcu w radiu też mówią po polsku
Bo ja tędy idę... A Ty hamuj!!
jaki kraj takie święte krowy
Od 1 czerwca dopiero zobaczycie "hamuj" i "święte krowy".
Motorniczy do wyjebki. Przyspieszał i trąbił powodując stres i większą nieuwage pieszego. Wiadomo że święte krowy to jedno, a jak jesteś kierowcą, motorniczym, czy jakimkolwiek operatorem maszyny to musisz być odpowiedzialny i mieć dystans do ludzi. Trzeba uważac i ch*j. Dlatego jestem za nowy przepisem. Pieszy ma zawsze pierszeństwo.
Chyba Ty do wyjebki. zaczęła biec po ruszeniu tramwaju i usłyszeniu sygnału . W tym swoim wdzianku i tak nie widziała tramwaju dlatego też dzwonił
Od 1 czerwca dopiero zobaczycie "hamuj" i "święte krowy".
Jest to przepis który teoretycznie ma zwiększyć bezpieczeństwo pieszych a skończy się tym że odpowiedzialność za wszelkie wtargnięcia i wbiegnięcia pod auto będzie przerzucona na kierowców...
Motorniczy do wyjebki. Przyspieszał i trąbił powodując stres i większą nieuwage pieszego. Wiadomo że święte krowy to jedno, a jak jesteś kierowcą, motorniczym, czy jakimkolwiek operatorem maszyny to musisz być odpowiedzialny i mieć dystans do ludzi. Trzeba uważac i chuj. Dlatego jestem za nowy przepisem. Pieszy ma zawsze pierszeństwo.
A weź ty się....
A gdyby tu staruszka przechodziła do domu starców, a tego ... to wtedy wy byście tę staruszkę przejechali, a to być może wasza matka!
Jak ja mogę przejechać matkę na szosie, jak moja matka siedzi z tyłu.
straszne gówno ten materiał, nie wiem po kiego chuja wrzuciłeś ten syf
Czekam z utęsknieniem na Twój P I E R W SZ Y temat.
Pozdrawiam
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów