Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ładna kotka. Ja mam 2 metry 130 kg głównie mięśni, zwierzęta dobrze wychowane pomagają na wiele spraw. Mruczenie kota puszcza się kosmonautom bo poza relaksem jak szum wody działa zdrowotnie na kościec choćby. Oczywistości jak alpakoterapia, czy obcowanie z końmi bądź psami dla autystycznych chyba nawet biedy umysłowe kumają. Oczywiście nie mówię żeby po stole łaziły, ale prędzej bym w piwnicy murzyna czy ciapatego jak kota trzymał.
Murzyn tak ładnie nie mruczy ....
Chyba 😁
Mam kotę 10 lat. W życiu nie załatwiła się poza kuwetą, ale tak jak kolega wyżej mówi, trzeba tam sprzątać...
Zupełnie mi nie przeszkadza, że chodzi gdzie chce, częściej przecieram stoły, blaty.
Do tego podziela moje zainteresowania... 🤩
Jeszcze ta książka, do zestawu brakuje kawki z mlekiem i mamy rasowego zjeba
Jeszcze ta książka, do zestawu brakuje kawki z mlekiem i mamy rasowego zjeba
Rozumiem, że nie masz pojęcia do co to książka i do czego służy... Tak bywa.
A kawę piję bez mleka.
Rozumiem, że nie masz pojęcia do co to książka i do czego służy... Tak bywa.
A kawę piję bez mleka.

Ale masz zajebiscie twarda psychikę, wrzuciłes zdjęcie martwego kota 🤦♂️mistrz riposty to ty nie jesteś
Z Wigilii 😁
I nie łaziła po stole, miała na kanapie swój talerzyk i jadła z nami 😎
Coś powiedziała po północy?
@
Ale masz zajebiscie twarda psychikę, wrzuciłes zdjęcie martwego kota 🤦♂️mistrz riposty to ty nie jesteś

Coś powiedziała po północy?
Ehe, że karp był za mocno wysmażony 🤔
Ehe, że karp był za mocno wysmażony 🤔
To nie robisz gotowanego?
ojej wrzuciłes gifa z kotem na sadistic i myślisz że kogoś to ruszy 🤦♂️
Już dobrze chłopczyku udowodniłeś jaki jesteś twardy i niewzruszony, wszyscy jesteśmy pod wrażeniem. Rozumiemy że takim zachowaniem ukrywasz swoje traumy, więc teraz wracaj do wujka który cie głaszcze po udach, pewnie już czeka w wannie na ciebie 🙂
@
ojej wrzuciłes gifa z kotem na sadistic i myślisz że kogoś to ruszy 🤦♂️
Już dobrze chłopczyku udowodniłeś jaki jesteś twardy i niewzruszony, wszyscy jesteśmy pod wrażeniem. Rozumiemy że takim zachowaniem ukrywasz swoje traumy, więc teraz wracaj do wujka który cie głaszcze po udach, pewnie już czeka w wannie na ciebie 🙂

Nie umiem 🫢
Prawie tak samo jak w galarecie. Nie masz Mamy, Babci? Ostatecznie teściowej.
Mam kotę 10 lat. W życiu nie załatwiła się poza kuwetą, ale tak jak kolega wyżej mówi, trzeba tam sprzątać...
Zupełnie mi nie przeszkadza, że chodzi gdzie chce, częściej przecieram stoły, blaty.
Do tego podziela moje zainteresowania... 🤩
Urzekła mnie Twoja historia dziewko.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie