Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Jesteś jebnięty, tu nie chodzi o to że to biedny kotek lub piesek, to zwierze jest bezsilne w takim przypadku, człowiek to się przynajmniej może obronić, a taki pies co ci zrobi ? Nie żebym był jakimś wielkim miłośnikiem zwierząt, ale kurwa bez przesady.
http://webmasternet.pl/kto-to-jest-hejter/ wiec zamknij mordę. Nikt nie hejtuje tylko komentuje zaistniałą sytuacje,ten człowiek to skurwiel.Wiedziałem że hejterzy się znajdą i będą pisać "co ja bym mu zrobił",a tak naprawdę?? gówno byście mu zrobili...
I znowu k***a to samo, jak z tematów o biednych kotkach i pieskach na hardzie. W ch*j luda płaczących za jakimś j***nym kundlem, a wyj***ne na krzywdę która dzieje się innym ludziom. Ta i jeszcze jedno ch*ja byście wszyscy zrobili, co najwyżej darmowy wpie**ol zarobili. A filmik, śmieszny nawet
Jebany debilu, zwierze nie może się obronić przed jego pierdolniętym panem. Szczerze to wolałbym oglądać jak ciebie i twoją rodzinę po asfalcie ciągną, wtedy to bym się nawet pośmiał, lecz dopóki bezbronnym zwierzętom dzieje się krzywda, śmiać się nie będę.
Jebany debilu, zwierze nie może się obronić przed jego pierdolniętym panem. Szczerze to wolałbym oglądać jak ciebie i twoją rodzinę po asfalcie ciągną, wtedy to bym się nawet pośmiał, lecz dopóki bezbronnym zwierzętom dzieje się krzywda, śmiać się nie będę.
Nie zesraj się.
a mnie to wali - jego pies ,jego piździk i jego zjebane sumienie
Haha, ale z Ciebie jebany sadol, takich lubię. Piwko. Ciekaw jestem co byście pisali gdyby murzyna tak ciągnął.
bastardo maledetto figlio di putana!!!!!!!!!!!!!!!!!
putina w to nie mieszaj. to nie rosija hehe
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów