📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Teraz wlasciciela psa przywiazac do konia i heeeejaaa ! Pedza konie po betonie ...
No kurwa nieźle jebany właściciel głupi chuj.
Lubię takie wrzutki, ostatnio podobne do zbiorczego wrzuciłem. Piwo Aniołku!
Bym mu jaja przywiązał do tego motoru i jechał tak z 10km/h ciekawe po ile kilometrach by odpadł
co za idiota ...
Czyste skurwysyństwo. Kara śmierci dla takich to za mało.. Głodówka w brazylijskim więzieniu pełnym psychopatów z rządzą krwi i miłością dla zwierząt... To by było coś ..
za jaja bym go przywiązał do ursusa i zorał nim pole
nawet nie oglądam niech ginie ! ale bym mu tym skuterkiem palił kapcia na jego mordzie
może gówno zrobie ale razem zrobimy mu z dupy lotniskowiec i nie mówie tu o gwałcie ;/
może gówno zrobie ale razem zrobimy mu z dupy lotniskowiec i nie mówie tu o gwałcie ;/
ale ja on mógł tak kurwa za nim jechać. Zajebać w skurwiela i jeszcze katować.
Wiedziałem że hejterzy się znajdą i będą pisać "co ja bym mu zrobił",a tak naprawdę?? gówno byście mu zrobili...
I znowu kurwa to samo, jak z tematów o biednych kotkach i pieskach na hardzie. W chuj luda płaczących za jakimś jebanym kundlem, a wyjebane na krzywdę która dzieje się innym ludziom. Ta i jeszcze jedno chuja byście wszyscy zrobili, co najwyżej darmowy wpierdol zarobili. A filmik, śmieszny nawet
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów