Fragment reportażu Marii Wiernikowskiej
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:55
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:51
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Za każdym razem zabierają mu telefon.... I za każdym razem ktoś mu daje nowy..... No tak...
widocznie trzeba mocniej napierdalać tych brudasów bo coś nie działa
To jakiś żałosny scam. Ale jeśli jest tak jak mówi ten bród( albo tak jak ma to być tłumaczone bo chuj wie co tam beczy) to brawo panowie na granicy więcej wysyłajcie tych malutkich kuleczek najlepiej prosto w te zawszone łby dzięki!!
Kozojeby chyba maja jakis sklep z telefonami w lesie skoro ten gamon ma juz nowy...ale ze dostaja wpierdol to mam nadzieje ze prawda jest.
Pierdolenie . Strzelać do tych jebanych migrantów.
Tygrysek że przepisy trza zmienić.
A my kurwa co ?
Stoimy jak pizdy bo nie wolno strzelać, lepiej niech ci zajebie bagnetem na kiju i huj powiedzą ze agresywny byl i go trzeba obezwładnić.
To my wojsko?
Huj jak mnie znajdą i zwolnią, pierdolić ile można patrzeć na tą jebaną szopkę?
Tygrysek że przepisy trza zmienić.
A my kurwa co ?
Stoimy jak pizdy bo nie wolno strzelać, lepiej niech ci zajebie bagnetem na kiju i huj powiedzą ze agresywny byl i go trzeba obezwładnić.
To my wojsko?
Huj jak mnie znajdą i zwolnią, pierdolić ile można patrzeć na tą jebaną szopkę?
W większości to co byli recydywiści/przestępcy ktoś uciekają z własnego kraju przed prawem albo zostanie wypuszczeni by nie obciążać państwa i więzieni. Dlatego Arabowie ich nie przyjmują A poza tym się z nas śmieją że bierzemy ich przestępców i nie muszę zbytnio płacić na utrzymanie zakładów karnych to nie są ludzie którzy chcą pracować to są po prostu byli przestępcy kuzi liczą na zasiłki.
Kriski napisał/a:
Ciekawym, ilu idiotów będzie wierzyć w te brednie?
"Zdebilnienie" w tym kraju tak szybko i intensywnie narasta że wielu uwierzy 😀
I przykadrowane w pionie jak zwykle na srik-toki.
hehehhe nie moge przejsć bo trzeba mieć wize.... to wypierdalaj z powrotem na swój kurwidołek.
Fachowiec od jebania owiec
Fachowiec od jebania owiec
Kriski napisał/a:
Ciekawym, ilu idiotów będzie wierzyć w te brednie?
Ja akurat chciałbym wierzyć, że oni pif, pif, paf, paf z tych małych kulek do nich gdy przechodzą nielegalnie przez granicę.
Zabierają mu telefon, ale jakimś cudem zawsze ma kolejny XD No i naładowany...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów