18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 18:17
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 0:14
🔥 Co za ksenofil...😁 - teraz popularne
KrisCFC 2014-06-01, 16:13
Okładanie się to nie sport, bardziej sztuki walki więc luz, mogą se łamać kończyny...

Przybyłem, zobaczyłem i oczom nie wierzę.
Zgłoś
kopnijkota 2014-06-01, 18:38
Pozostałe 4 u tej ręki są sprawne,
wiec do roboty i bez opierdalania się.
Zgłoś
Magiczny. 2014-06-02, 0:08 1
kurwaaaaaaaa, nie wytrzymalem do konca
Zgłoś
mily1200 2014-06-02, 1:57 6
Twardziel... ja od patrzenia krzywiłem ryja. Już hard mnie mniej rusza ;o
Zgłoś
rozkurwioinator 2014-06-02, 2:09 4
Kurwa dlatego wole Amerykańskie programy, niby niewinna pierdółka ale pokazują jak to wygląda a nie robią cenzurę, po za tym skoro z niego taki Miszczu to zamiast bronić mógł Hight-Kickiem sobie poradzić
Zgłoś
Zacharael 2014-06-02, 8:17
Patrzenie boli.

Nie ma we mnie nawet kropli żalu. Jest tylko duma, że jestem synem tego kraju.
Zgłoś
Aragon1988 2014-06-02, 11:27 1
ciarki przeszły mnie po jajach, nie wyobrażam sobie tego 'na żywca'
Zgłoś
Juwe 2014-06-02, 15:20 1
aż mnie w dupie zagilgało przy tym chrupaniu
Zgłoś
FizzyFizzy 2014-06-02, 16:42
Gościu trzyma aparat z gazem znieczulającym(podtlenek azotu, w jakieś mieszance). Na żywca to to byłoby niemożliwe zdzierżyć całą operację bez chociażby głośniejszego jęknięcia. Ale fakt, że tylko na tym gazie, bez dodatkowych środków naprawiali mu rękę... Szacun. Ja bym się z bólu zesrał co najmniej pewnie.
Zgłoś
SzalonyRosomak 2014-06-03, 0:46
@up

morfinę mu podali. podtlenek azotu dali mu żeby trochę "odleciał", żeby nie patrzył i za bardzo się nie przejmował jakby się zestresował to by mógł się ruszyć w kluczowym momencie i by mu odjebali tego kciuka zupełnie

materiał fajny, zwaliłem. myślałem że takie rzeczy na hardzie tylko a tu prosze

Pozdro dla kumatych!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów