Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Chłopcze nie bronię ciapatych. Oczywiście chescijanie samo dobro wprowadzili jasne.
Widzę rura zmiękła i przechodzimy do argumentu "kradniemy bo i oni kradli".
Brakuje już tylko argumentu "ad Hitlerum" jak to kościół pomagał SS-manom i dyskusję z lewactwem można zakończyć.
Jesteście przewidywalni jak sraczka po czereśniach
Ty chyba naprawdę gówno wiesz albo wierzysz w te kocopoły, które opowiadasz. Gdyby to twoich przodków muzułmanie wzięli w jasyr albo twojemu pradziadkowi ucięli jajca to może świat faktycznie byłby dzięki nim lepszy.
Poczytaj sobie ciemniaku o niewolnictwie Słowian w VI-X wieku. Między innymi wiara chrześcijańska położyła kres takim praktykom w naszej części Europy.
Islam tą tradycję kultywował aż do upadku Imperium Osmańskiego, a w niektórych gównostanach praktykują niewolnictwo do dziś.
Biali chrześcijanie z południa USA kultywowali tą tradycję praktycznie do 1865 roku. Czy to dowód, że chrześcijaństwo jest do dupy? Absolutnie nie. Po prostu, religia nic do tego nie ma.
Jeżeli porównujesz wyprawy krzyżowe w odpowiedzi na zalew przez imperium osmanskie a później resztę tych gownostatnow po nich. Zresztą to biali jako pierwsi szli w niewolę do państw arabskich... Katolicka religia owszem ma wiele złego za uszami ale tez wiele dobrego... wystarczy zobaczyć ile w Afryce narwtowali murzynków od śmierci z głodu... owszem cała ta klika aktualna w kościele do wyjebania. Tylko sam dobrze wiesz ze o to chodzi na świecie że musi być przeciwaga do islamu...
Islam też zrobił i wciąż robi wiele dobrego. Dzięki Arabom nie przepadł dorobek cywilizacyjny i kulturalny Imperium Rzymskiego, bo nasi średniowieczni, chrześcijańscy władcy wszystko spalili i zniszczyli. Współcześnie, Czerwony Półksiężyc współpracuje z Czerwonym Krzyżem w niesieniu pomocy ofiarom katastrof, a każdy muzułmanin ma obowiązek wspierać biednych.
Tylko ograniczeni umysłowo widzą świat czarno-biało: zły islam - dobre chrześcijaństwo. Tak naprawdę, każda religia ma sporo trupów w szafie, nawet buddyzm. I każda zrobiła coś dobrego. Ale to nie zmienia faktu, że wszystkie powstały żeby kontrolować umysły i rządzić prostymi ludźmi. Cała reszta, to skutki uboczne.
Do edukuj się zanim napiszesz następnym razem. Poszukaj sobie co chrześcijanie odpoerdalslo i porównaj z tym co muzułmanie. Chrzescijansto można do pijawki porównać.
Jak poczytasz to się dowiesz, że w udokumentowanej historii najwięcej ofiar wśród ludzi na całym świecie niósł ze sobą islam. Czytałem kiedyś opracowanie na ten temat i skala zbrodni jest nieporównywalna. Z tego co pamiętam to I i II wś łącznie nie niosły ze sobą tylu ofiar co wojny religijne, w których wyznawcy islamu (lub któregoś odłamu) zazwyczaj byli agresorem. Przy czym islam jest dużo młodszy niż chrześcijanizm.
Pewnego dnia przychodzi do rabina Icek i narzeka na swoją żonę, jaka to ona niedobra jest i jak ma z nią przejebane. Rabin wysłuchał i powiedział:
- Masz rację Icek. Idź , powiedz żonie, aby do mnie przyszła. Nazajutrz żona Icka mówi rabinowi jaki to Icek jest leń śmierdzący i jak ma z nim przejebane.
Rabin odpowiedział :
- Wiesz, masz racje.
Temu wszystkiemu przysłuchiwała się z boku Salcia - żona rabina i po wyjściu żony Icka tak powiedziała do rabina:
Mosiek, mój mężu, co ty gadasz? Przecież ty nie możesz powiedzieć, że Icek ma rację i że jego ma rację. Nie mogą oboje mieć racji.
Rabin odpowiedział, po dłuższej chwili namysłu:
- Wiesz co Salcia....masz rację.
Szkoda dziewuchy, jeszcze młoda była.
Jeśli on miał 60 lat, to miała nie więcej jak 14.
Szkoda dziecka...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów