Śmiech na sali - niech pierwszy biję ten kto nigdy choćby cukierka nie ukradł... Jebani hipokryci.
masz piwerko. Kto jest bez winy niech pierwszy jebnie bejsbolem.
W tym filmiku jest wszystko o adekwatności kary do czynu. Bezkarność posunięta do granic możliwości przyczynia się tylko do większej patologii. Gdyby jakiś szczyl poprosił mnie o kupno cukierków, na które go nie stać to wydałbym te jebane 10 zł bez mrugnięcia okiem. Może czasem strzelenie kijem przez głupi łeb za błahostkę da więcej niż umorzenie sprawy za niską szkodliwość czynu.
I prawidłowo, takie zachowania trzeba tępić już w zarodku, dziś cukierek jutro samochód...
Dobrze że dostał wpierdol. Kradzież to kradzież. Zaczyna od "cukierka" i na nim skończy bo ma juz obraz tego co by sie z nim działo gdyby ukradł cos droższego/wiekszego. Jebać złodziei do utraty nieprzytomnosci!!! W Polsce powinni wprowadzic do kar, kary cielesne. Eh... jak sobie pomysle o moim samochodzie Jebani!!
polecam tesco każdego dnia,
zakatujcie tych aspołecznych, zdziczałych emerytów za wyjadanie bezcennej śląskiej!
W tym filmiku jest wszystko o adekwatności kary do czynu. Bezkarność posunięta do granic możliwości przyczynia się tylko do większej patologii. Gdyby jakiś szczyl poprosił mnie o kupno cukierków, na które go nie stać to wydałbym te jebane 10 zł bez mrugnięcia okiem. Może czasem strzelenie kijem przez głupi łeb za błahostkę da więcej niż umorzenie sprawy za niską szkodliwość czynu.
nawet nie skomentuje poziomu wywodu...
PS. w tym filmiku nie ma nic o adekwatności, za to jest dużo o braku kary (np. policja mająca to dupie)
nauka słuchania i czytania ze zrozumieniem niestety odeszła do lamusa razem z PRLem...
EKHM - tvn24.pl/wroclaw,44/walczyl-ze-zlodziejami-sam-kradl-na-wnuczka-policj... ...
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów