Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ja bym dzwonił na psiarnię z powodu sprowadzenia niebezpieczeństwa, w ruchu drogowym... kierowca podczas jazdy samochodem ma patrzeć na drogę... jak już tak chcieli się ruchać, to zjeżdżasz na pobocze !!!!
Skąd ty takie rzeczy możesz takie rzeczy wiedzieć konfidencie jeden ?
Prawiczek i konfident w jednym... ty rudy czasem nie jesteś ?
Kierowca patrzy na drogę.. nie zależnie od tego kto mu pałę opierdala.
Ty serio taki głupi jesteś?
Jesteś głąbem jak większość społeczeństwa 500+ . Nic się kurwa nie dorobiles a policja to twój największyc wróg. I na dodatek pewnie patriota. Zajebisty zlepek gówna z ciebie. Ciemny do bólu jesteś.
Weź kup se farbę tez będziesz rudy
Wiesc gminna niesie ze ta dziwka zabila sie po tym filmie w lesie
ja bym dzwonił na psiarnię z powodu sprowadzenia niebezpieczeństwa, w ruchu drogowym... kierowca podczas jazdy samochodem ma patrzeć na drogę... jak już tak chcieli się ruchać, to zjeżdżasz na pobocze !!!!
Ty serio taki głupi jesteś?
Fejk nie fejk chcieli sie bzykac bylo zjechac gdzies do lasu.
Jesteś głąbem jak większość społeczeństwa 500+ . Nic się kurwa nie dorobiles a policja to twój największyc wróg. I na dodatek pewnie patriota. Zajebisty zlepek gówna z ciebie. Ciemny do bólu jesteś.
5 lat minęło zaledwie minęło, a ten portal się tak zmienił. Smutne.
Mam 49 lat, ale dla dobrego ruchania warto zaryzykować życie swoje i innych.
Zwykłe, bezpieczne bzykanko, to lózio, kołderka i kondon. Ale to nie te przeżycia.
Rozumiem tą parkę!!!
zatrzymaliśmy się za skierniewicami przed żyrardowem w lesie na małe sssanie , po wszystkim powiedziałem jej że już mi się nie chce dymać do w-wy i wróciliśmy do domu.
Wniosek, nie opłaca się świrować na trasie.. .
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów