📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
co trzeba miec w tym pustym lbie zeby znalezc taka grafike i pomyslec, zeby wrzucic ja na sadistic
Wracasz do domu i widzisz go, co robisz?
Wypierdalam na kopach na śmietnik cały ten foliowy fekalny worek.
Wypierdalam na kopach na śmietnik cały ten foliowy fekalny worek.
Gdybym miał piwnicę to pobawiłbym się z dzidziusiem w loch. Aż pieluszki by nie miał czym pobudzić
Pobrudzić kurwa
Pobrudzić kurwa
Grishjarta napisał/a:
Wracasz do domu i widzisz go, co robisz?
Robię mu herbatę, czestuje obiadem, by go czymś zająć i zyskać w ten sposób ok. godziny czasu, po czym dzwonię po Loaloa. Loaloa przyjeżdża do mnie i go rucha w dupę, mordę, i wysmarowuje swoją twarz tą gównianą pieluchą. Pan Jackie Chan ma nauczke, ze nie wlamuje sie do czyiś mieszkań, Loaloa sobie popierdolił, a ja mam materiał na harda.
Synowa dzwoni do teściowej i pyta:
- Mamusiu, a jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
- Oczywiście, że matka!
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nachlał, że do gaci narobił.
- Mamusiu, a jak się dziecko zesra to przebiera ojciec, czy matka?
- Oczywiście, że matka!
- No to Mamunia się zbiera i przyjeżdża, bo synuś tak się nachlał, że do gaci narobił.
mówie: Grishjarta do huja!!!! znowu sie zesrałeś!?!?!
Nie oglądam Filmów z Jackie Chanem, więc nic takiego mi się nie przydaży
shiters napisał/a:
co trzeba miec w tym pustym lbie zeby znalezc taka grafike i pomyslec, zeby wrzucic ja na sadistic
I tak byś nie zrozumiał
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów