siła , moc , potęga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jakoś mnie bardziej motywują tego typu filmy:
Pewnie na zasadzie, cholera baby mogą dawać radę, to ja tym bardziej.
Pewnie na zasadzie, cholera baby mogą dawać radę, to ja tym bardziej.
Dzisiaj barki i kaptury. Nie wiedziałem, że siłka tak wciąga, dopóki nie zacząłem ćwiczyć!
Budowanie ciała dla samego ciała ? Wole trochę "gorzej" wyglądać niż oni a koncentrować się na sile.
prężą się jak murzyny na targu niewolników
elvis02 napisał/a:
Budowanie ciała dla samego ciała ? Wole trochę "gorzej" wyglądać niż oni a koncentrować się na sile.
Zawsze byłem tego samego zdania, dlatego kalistenika > szarpanie żelastwa.
Cytat:
Bo chłop powinien wyglądać jak chłop...a nie jak pizda
Dokładnie! Jak tam? Krowy już wydojone?
Rozpierdala mnie myślenie przeciętnego polaka że osoba silna to ta która wygląda jak mutant i ma 120 kg wagi.
Myślę że Ci siłacze nie zrobiliby 3/4 rzeczy które robi Frank i jego dupeczka. Nie wiem jak wy ale ja wolę być szczupły niż spasiony jak prosie.
Myślę że Ci siłacze nie zrobiliby 3/4 rzeczy które robi Frank i jego dupeczka. Nie wiem jak wy ale ja wolę być szczupły niż spasiony jak prosie.
Ciesin napisał/a:
Zawsze byłem tego samego zdania, dlatego kalistenika > szarpanie żelastwa.
Dokładnie! Jak tam? Krowy już wydojone?
Idź "chłopie" pierdolnij sie raz w łeb...ale tak mocno może pomoże
@Matikens Ale oni to robią dla wyglądu, a nie dla siły i mają zupełnie inny trening. To tak jakby mówić, że ten cały Frank nie weźmie 250kg na sztandze bo jest słaby. Też myślę tak jak Ty, ale każdy ma inne priorytety. Wyobrażasz sobie 130 kg skaczące przez 2 metrową oponę?
Dokładnie, to jest idiotczyny przykład. Ten ziomek robi zupełnie inne zestawy ćwiczeń. Wyraźnie widać, że ćwiczy głownie wytrzymałościowo, kondycyjnie żeby mieć dobrą formę. I pewnie nie zwraca nawet uwagi na swój wygląd jara się tym i to robi a tak jak ktoś tutaj pisał, kulturysta nie zrobi połowy z tego co robi on, a niestety on nie zrobi połowy z tego co robi kulturysta To całkiem dwie różne dziedziny sportu, całkiem dwie rózne zajawki. Kulturysta ćwiczy tak jak ma ułozony, plan ma określone cele ale ten Frank widac eksperymentuje robi sztukę z wykonywania danego ćwiczenia. To jest fajnie, świetnie się ogląda ale mówić że kulturysta ćwiczący 10, 15 lat to kupa miecha, świnia itp. Wy chyba nie wyobrażacie sobie ile te "świnie" muszą napłakać sie na siłowni ile musza serca włożyc w to zeby to osiągnąć. Wiec, no jedni lubią walić konia w domowym zaciszu inni zapierdolić dobry bit i tą godzinę machać sztangą
piwko za soundtrack
Ja tam też wole kalistenike, większa sprawność fizyczna niż bycie naszprycowanym frajerem
Polecam książkę Paul'a Wade'a - "Skazany Na Trening - Zaprawa Więzienna".
Polecam książkę Paul'a Wade'a - "Skazany Na Trening - Zaprawa Więzienna".
Nie wiem jak wy myślicie ale raczej po mojemu to jest kalectwo. Wole warzyć maksymalnie 100kg najlepiej 78-88 i być silnym i szybkim. Co taki kox może zrobić w życiu? Tylko pakować i pokazywać dalej swoją rzeźbę bo nic innego z takimi mięśniami nie zrobi.
Kurwa... a ja mam 30 w bicu ;F
trzeba się wziąć za siebie za kilka lat ;p
trzeba się wziąć za siebie za kilka lat ;p
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów