siła , moc , potęga
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ale kulturyści jak ich tu ładnie nazywacie - to tylko spasione sterydami wieprze. Komu oprócz tym zboczeńcom to się podoba? Jaranią się w swoim pedalskim gronie jak fajnie się upaśli, a potem nawet obesranej dupy nie potrafią sobie sami wytrzeć.
Sonal, to zbuduj takie mięsnie. chuj ze sterydy ale to i tak dużo cięzkiej pracy
a Frank, który ma zajebistą sylwetke, też pewnie nie jedno "brał"
wiec nie pierdolcie
a sila dla samej sily jest gowno warta, lepiej zbuduowac mięsnie, jakoś wyglądać i też być silnym.
(to szczegolnie dla pajaców co myślą że dzięki siłce będą się lepiej bić)
a Frank, który ma zajebistą sylwetke, też pewnie nie jedno "brał"
wiec nie pierdolcie
a sila dla samej sily jest gowno warta, lepiej zbuduowac mięsnie, jakoś wyglądać i też być silnym.
(to szczegolnie dla pajaców co myślą że dzięki siłce będą się lepiej bić)
@Sonal gdyby same sterydy tyle dawały to oni nie chodzili by na siłownie a zawody Mr. Olympia mógłby wygrać każdy Mietek co bierze sterydy. Poza tym jest też kulturystyka naturalna gdzie zakazane są sterydy zawodnicy są badani a dozwolone są tylko odżywki i suplementy które bez diety i dobrze ułożonego planu treningowego gówno ci dadzą
Sonal napisał/a:
Ale kulturyści jak ich tu ładnie nazywacie - to tylko spasione sterydami wieprze. Komu oprócz tym zboczeńcom to się podoba? Jaranią się w swoim pedalskim gronie jak fajnie się upaśli, a potem nawet obesranej dupy nie potrafią sobie sami wytrzeć.
A co Ty myślisz, że jak bierzesz sterydy to mięsnie same rosną?
anty spoleczniak napisał/a:
SIŁA !! ja dziś plecy i biceps tyrałem
Plecy z bicem? Średnio zachwalane połączenie, ale jak komu pasuje.
@ to wielu powyżej - ale kurwa nie mylcie tych powiedzmy z zawodów Mr. Olimpia - ładnie ukształtowane mięśnie, a na nicj prawie, że tylko skóra. Spójrzecie na przeciętnego bywalca siłowni w Polsce. Obtłuszczony spasiony wieprz z wyhodowanymi chemią mięsniami, których nie widać spod grubę wartwy tłuszczu. Hahahaha - chcecie powiedzieć, że 90% bywalców siłowni mogłoby wystąpić na pokazach kulturystycznych? Hahaha... Czy internetowy ich idol hardkorowy koksu ładnie wyglądą? Jest karykaturą kulturysty. I wierz mi nie mam problemów z własna sylwetką - nie żrę chemii, ćwiczę regularnie kilka razy w tygodniu by szczuple, zdrowo wyglądać.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów