18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (11) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 34 minuty temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 3:27
Bodybuilding motywator.
eablack • 2012-01-17, 2:22
Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brind'amour 2012-01-17, 3:14 2
Cytat:

Filmik specjalnie dla was sadisticowe trolle. Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem.

Najpierw wrzuć swoja fote
Zgłoś
eablack 2012-01-17, 3:37 11
Nie wrzucę bo mi żal jak na siebie patrze, ale staram się cokolwiek ze sobą robić np. opierdalam się na Sadisticu.
Zgłoś
t................r 2012-01-17, 4:55 54
wszystko pięknie tylko musiałbym się później ubierać w Castoramie na dziale "namioty i ogrodzenia"
Zgłoś
Nabs 2012-01-17, 8:35 2
W której minucie się zaczyna ten motywator? Bo chyba ominąłem, albo ci skoksani debile którzy nie mogą się podrapać po karku mi zasłaniali..
Zgłoś
brylant1412 2012-01-17, 9:23
jak to mowił kiedyś mój nauczyciel wf -jak stać się silnym i ochydnym-
Zgłoś
b................r 2012-01-17, 9:35 4
Wielkie mięśnie zawsze kończą się małymi jajami
Zgłoś
l_witek 2012-01-17, 9:51
Czeba pakować pakować nie ma lipy nie myśleć pakować
Zgłoś
X................8 2012-01-17, 10:23
Jak dla mnie przesada. Wolałbym jakby byli lekkoumięsnieni kolesie z rzeźbą o_O Tzn. nie o to mi chodziło... Miało być... A zresztą... Piszcie. :'(
Zgłoś
metal15 2012-01-17, 10:31 5
Pierdolę ! wole być szczupły i z kosą popierdalać niż się wykoksić na jakiś sterydach i nie móc sobie dupy podetrzeć bo mięśni za dużo i się łapa nie zgina ....

Zgłoś
NuclearBlast 2012-01-17, 11:02 8
Lubię takie filmiki , widząc jak ktoś ciężką pracą i motywacją dochodzi do takich efektów to mam dla niego szacunek za wytrwałość w tym co robi mimo bólu i wyrzeczeń . I to właśnie takie filmiki dają mi pożądnego kopa w dupsko by dalej ćwiczyć i nie opierdzialać się. Wiele osób śmieje się z Hardkorowego Koksa , ale niech tak szybko dojdą do czegoś jak on ... od filmików s necie do programu w telewizji...
Zgłoś
nemiroff 2012-01-17, 11:14
co jak co, ale jeżeli to ma mnie zmotywować do wyglądania jak Ci goście - ja jednak podziękuję.
Zgłoś
erniii 2012-01-17, 12:19
eablack napisał/a:

Może w końcu zrobicie coś zamiast siedzieć przed komputerem

Ta, pójdą do kuchni po nutelle.
Zgłoś
kidi1 2012-01-17, 13:56
A co to za sukces, przypakować i oklapnąć na starość? Jak już pisałem kiedyś. "Jedni pakują całe życie na siłowni a a inni ratują życie potrzebującym. Którzy są bardziej wartościowi?"
Zgłoś
vass 2012-01-17, 16:24 1
Wolę browar, kompa i sadistic
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem