Z innej beczki to podobno miesnie łydek 'przekłądają się' na sukcesy na naszej drodze zawodowej, tzn. łatwiejn jest sie wybić w życiu itp. Ale ja mam to w dupie
mezomorf to taki rodzaj budowy ciała(przemiany materi) w którym osoba równie łatwo gubi tłuszcz jak go zyskuje nic więcej. Dla uzyskania masy mięśniowej musi zapierdzielać jak każdy inny. Od Twojej genetyki zależy czy kształt mięśni i to tyle. Dobra dieta, ciężki trening i z każdej osoby można zrobić dobrze zbudowanego faceta.
Prawda jest taka że większość z was usprawiedliwia się na siłę pies wie jakimi wymówkami, a nie che wam się ruszyć dupska. Zrezygnowanie z fast foodów słodyczy alkoholi a co dopiero poświecenie tych 1.5h *3 w tygodniu jest dla was nie wyobrażalne. Po półrocznym stażu nie wierze aby znalazła się osoba która chciała by wrócić do swojej dawnej formy fizycznej i powrócić do bycia leniwym grubaskem.
Widzę poprzednicy nie przeczytali podpisu autora - " Ps. zapomniałem dodać - jeśli masz kompleksy i znasz się na wszystkim przewiń dalej."
Po pierwsze, Ci goście choć tak wielcy i "przepakowani" są lepiej rozciągnięci od większości tutaj. Oni ten sport traktują wielopłaszczyznowo i nie opiera się on tylko na pakowaniu na sztangach. Aeroby (przed zawodami) i rozciąganie u nich to podstawa. Więc po własnej dupie mogą się za pewne podrapać.
Po drugie, koleś z takim wyglądem rozumiem, że nie może mieć wyższych studiów i oleju w głowie?!?!
Co za stereotyp.. Ruszcie się od komputerów, ruszcie dupę.. czy wam się to podoba jak wyglądają czy nie... Ci goście nie wiedzą co to lenistwo.
Więc lepiej napisać "chujowo wyglądają", bo o gustach się nie dyskutuje. Niż takie farmazony ...
Pozdrawiam, graty za filmik.
Co ty wgl pierd... kazdy tak moze wygladac po niedlugim czasie jesli zajeb.. sobie duzo metki lub innej sterydzianki, rok i wygladasz tak jak oni przy dobrym koksie i jebac juz czy trening jest codzienny czy nie, gosc co ma 16 lat wyciskal odemnie prawie o dwa razy wiecej i co to jest dziwne ? dla mnie nie bo tez tak bym mogl przy dobrych wspomagaczach ale wole naturalnie budować mięśnie a nie z jakiegoś gówna, i majac lat 30 mieć problemy zdrowotne bo to zawsze ci wyjdzie !
Co ty wgl pierd... kazdy tak moze wygladac po niedlugim czasie jesli zajeb.. sobie duzo metki lub innej sterydzianki, rok i wygladasz tak jak oni przy dobrym koksie i jebac juz czy trening jest codzienny czy nie
jeśli tak sądzisz to gówno wiesz, idź na sfd to napisz to cię wyśmieją.
chcesz ludziom wmówić, że meta załatwi sprawę... Gówno prawda, bo są takie czynniki jak: dobra dieta, dobry trening, podejście (motywacja, niezbędna by ćwiczeń nie wykonywać na odwal się, ale dokładnie technicznie) i oczywiście, jak ważne GENY.
Gdy masz to co wyżej napisałem, masz szanse zbudować dużo MIĘSA!!! (prawdziwe mięśnie), a nie brać mete i zwiększać objętość mięśni przez zatrzymanie w nich wody.
BTW: weź ogarnij co to jest interpunkcja, bo chujowo się czyta.
A co do nich to na pewno są lepsi od wszystkich mega mądrych internetowych trolli jak wy chłopcy i dziewczęta.
filmik zajebisty i wielki szacunek dla ludzi z pasja !
wielki chuj w dupe znawcom internetowym
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów