18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Bóg miłosierny
BongMan • 2013-03-04, 21:57
Wykaz wszystkich śmierci spowodowanych przez dobrego i miłosiernego Boga. Pozdrawiam wierzących i oczekuję solidnej gównoburzy w komentarzach.
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
BongMan 2013-03-04, 22:49 7
Maderfakermen napisał/a:

tak. znowu się spiąłeś i osrałeś. ale to nic nowego. tak jest w przypadku 95% napisanych przez ciebie postów. kretynie.

"Dyskutowałem" z nim nie jeden raz i zgadzam się. Radzę olać tego szczekacza, bo nie potrafi rozmawiać na poziomie, traktuje ludzi z góry, wyzywa każdego kto ma inne zdanie i wydaje mu się, że jest najmądrzejszy.
Zgłoś
Kurgiel 2013-03-04, 23:02 1
oj nie srajmy się za bardzo ; )
po pierwsze trzeba zauważyć, że bóg w starym testamencie ma przynajmniej jaja i jak ktoś go nie słucha to dostaje po dupie. mi się wydaje to trochę bardziej sensowne niż "każdy grzesznik ma szanse na zbawienie". w końcu religia jest po to aby kontrolować i nadawać porządek. no chyba, że jakieś oszołomy dorwą się do władzy - wtedy mamy krucjaty. tak czy srak : religia byłaby spoko gdyby nie obsrańce którzy chcą rządzić i wywyższać się.
Zgłoś
johnnybgoode 2013-03-04, 23:13 3
Jeśli ktokolwiek ma jeszcze wątpliwości co do instnienia Boga:
totalizm.pl/god_proof_pl.htm
Dr Jan Pająk z pewnością je rozwieje
Ja pierdolę, co za cep
Zgłoś
b................d 2013-03-04, 23:38 7
kocham to jak wierzący, żeby odwrócić uwagę od problemu mówią "stary, ale to jest tylko metafora" albo "chrześcijan obowiązuje tylko Nowy Testament" to jest po prostu kurwa piękne. zapluty karzeł reakcji też był metaforyczny wszystko było metaforyczne, tylko jak zwykle przyszli ludzie i zjebali te wszystkie piękne metafory swoją dosłownością
Zgłoś
K................a 2013-03-05, 1:26 2
Ja-ah-qu-ub-el napisał/a:

kilku lewaków, którym udało się dorwać do władzy

Mao Tse-tung - 200 milinów
Pol-Pot -20 milionów
Adolf Hitler - 20 milionów
Jozef Stalin 50 milinów

brat michnika-...

Pozdrawiam lewaczków i gimboateistów

Adi to nacjonalista, wychwalany przez Romana Dmowskiego oraz jego dzisiejszych fanbojów, którzy obalają "rzondy Tóska" w internecie i prostują rączki w mundurkach z przepaskami na rękawie.
Zgłoś
o................i 2013-03-05, 1:36 20
Koniec Świata napisał/a:

Adi to nacjonalista, wychwalany przez Romana Dmowskiego oraz jego dzisiejszych fanbojów, którzy obalają "rzondy Tóska" w internecie i prostują rączki w mundurkach z przepaskami na rękawie.

nazizm-narodowy SOCJALIZM

VOLKSwagen, obietnica wyborcza hitlera

Hitler to szczyt lewactwa, typ był tak lewacki, że chciał aby wszyscy wyglądali tak samo i mieli takie same cechy genotypowe i fenotypowe.

W III rzeszy państwo było tak samo opiekuńcze jak w związku radzieckim.

co jak co, ale tego kamyczka, nie uda się wrzucić lewakom do ogródka nacjonalistów
Zgłoś
McMenel 2013-03-05, 8:05 13
Cytat:

a juz sam fakt, ze "inteligentne" i "cywilizowane" dzisiejsze spoleczenstwo nie potrafi zrozumiec prostych metafor, ktore mialy rybakom czy rolnikom sprzed ponad 2000 lat tlumaczyc istote wszechswiata i pozwalac (tym co chca) zrozumiec proste zasady kierujace tym swiatem, jest nie lada przygnebiajacy

Jak widać nie potrafi ponieważ wielu z owych cywilizowanych i inteligentnych ludzi nadal wierzy w dosłowność biblii. I nie mówię tu o jakichś debilach ale choćby pan Bush JR który owego czasu był prezydentem pewnego kraju.

Cytat:

Niestety, są ludzie głąby, którzy nie rozumieją, że chrześcijan dotyczy głównie nowy testament, to żydki wierzą w srogiego boga, który pozwala im gardzić gojami. Nowy testament to opowieść o altruizmie i przebaczaniu, dlatego jezus musiał dostać czapę od rodaków (to tak a propos faktów historycznych). Było źle, ale jezus spatchował biblię, teraz rozumiesz? Jeśli wierzysz w wielki potop i arkę na której jakiś facet przechował rodzinę po 2 psy, koty, słonie, nosorożce, niedźwiedzie, lwy itp. to przykro mi, że w twojej podstawówce nie uczyli co to jest metafora, tak samo gdy czytasz, że bóg najpierw stworzył ryby, potem owady, gady ssaki, a na końcu człowieka, i to wszystko w 6 dni i nie widzisz żadnego podobieństwa do teorie ewolucji itp, gdzie kolejność powstawania danych grup taksonomicznych jest taka sama...

Czy aby na pewno ?? Sam Jezus stwierdził iż ani jedna litera i ani jedno zdanie ze starego "zakonu" nie zostanie zmienione. Tak Jezus był Żydem i wcześni chrześcijanie także żyli wg żydowskiego prawa. Ale chuj najważniejsze że pierdolniesz coś co ci ksiądz na kazaniu przekazał i już udajesz eksperta od swojej wiary.

Cytat:

nazizm-narodowy SOCJALIZM

Błędem jest mylenie systemu ekonomicznego kraju z ideowym. Owszem nazizm był wybitnie socjalny ekonomicznie lecz w sprawach ideowych głęboko czerpał z ideologi chrześcijańskiej jak i nordyckiej. Dobre stosunki Berlin-Watykan jedynie to potwierdzają. Tak samo jak PiS jest wybitnie socjalny pod względem ekonomicznym lecz pod względem ideowym jest bliski fanatykom religijnym. Jak widać nie za bardzo u ciebie jest z myśleniem.
Zgłoś
snik0 2013-03-05, 9:26
pkt 39, to od obrzezania się umiera? żydzi to zombie?

Pojeby
Zgłoś
McMenel 2013-03-05, 9:30
snik0 napisał/a:

pkt 39, to od obrzezania się umiera? żydzi to zombie?

Pojeby

A wiesz że można ? Wystarczy zakażenie którego się nie leczy i papa.
Zgłoś
Anarchangel 2013-03-05, 10:15
BongMan napisał/a:

(...)

Kurde, chciałbym pogadać o tym z księdzem.
Mamy tu księdza na forum?

Raczej nie ma na forum księdza, ale ja mogę odpowiedzieć na twoje pytania...
Zgłoś
lapps 2013-03-05, 10:34
BongMan napisał/a:

lapps, rozumiem do czego zmierzasz, ale w niektórych z tych przypadków Bóg zabijał, że tak powiem, własnoręcznie. W innych pomagał ludziom to robić użyczając im swoich boskich mocy. Metafory czy nie, wynika z nich że Bóg pośrednio lub bezpośrednio przyczyniał się niejednokrotnie do śmierci ludzi, a to nie godzi się z rozpowszechnianym przez kościół wizerunkiem Boga dobrego i miłosiernego.

Kurde, chciałbym pogadać o tym z księdzem.
Mamy tu księdza na forum?

ksiedzem nie jestem, ale ci moge powiedziec, ze bog nie jest osobowy. i nie ma czegos takiego, ze sobie mysli "o ten mnie wkurwil, to jego zabije". i jak twoim zdaniem bog sie mial nie przyczynic, skoro jest wszystkim? a smierc jest rzecza naturalna i chyba to rozumiesz co? jak bedziesz sie chcial zmieniac na lepsze i bedziesz sie staral, to ci bog wybaczy i na tym jego milosierdzie polega. a jak wolisz sie buntowac i kierowac swoim ego(nazwanym w biblii szatanem) to bedziesz sie pograzal coraz bardziej, az sie zlamiesz, albo umrzesz w cierpieniach. i to sie nazywa gniewem bozym. jak sie ludzi samych sobie zostawia.
a w biblii jest to przedstawione tak jak jest, zeby prosci ludzie rozumieli prosty mechanizm przyczynowo-skutkowy. teraz mamy samych ateistow(albo katolikow, ktorzy tez biblii za chuja nie kumaja, co po czesci jest wina kosciola), ktorym mozna wmowic, ze gospodarowanie ich pieniedzmi czy ograniczanie ich wolnosci jest dla nich korzystne, a na kazdym rogu czai sie psychopoata przed, ktorym tylko dobra wladza moze obronic. a potem sie dziwi jeden z drugim jak to sie stalo, ze jest tak zle
Zgłoś
Pierre d'Ollony 2013-03-05, 12:48
A dlaczego nie ma tu wielkiego potopu? Wtedy to Miłosierny Bóg rozpierdolił wszystkich ludzi na Ziemi, więc suma końcowa "troszkę" jest większa.

Cytat:

Za narzekanie, że Bóg zabija Izraelitów.

Hehe nawet Boga Żydzi wkurwiali.
Zgłoś
Plecionkarz 2013-03-05, 13:00
Równy koleżka z tego boga. Zabił tylu żydów.
Zgłoś
H88tman 2013-03-05, 13:00 3
Wisi Jezus na krzyżu otoczony strażą. Podnosi głowę patrzy w tłum i resztą sił woła: “Piotrze…”.
Piotr sie zerwał leci do Jezusa ale strażnicy go złapali i go okładają bez litości.
Jezus znów podniósł głowę i wola:
“Piotrze…”
Piotr jakoś sie wytargał i biegnie dalej ale znów go dopadli, złamali mu nogę i wyrwali rękę.
Jezus znowu:
“Piotrze…”
Piotr cudem doczołgał się do krzyża i mówi:
-”Tak, Panie mój??”
-”Widać stąd twój dom…”
Zgłoś
1................8 2013-03-05, 13:04
Stary Testament czyli nie dotyczy katolików tylko twoich braci pejsatą zarazę. Oni w to wierzą i to jest ich przewodnik.

Pagan
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem