Celowość złożoności zawsze będzie "magiczna" dla ludzi, którzy nie rozumieją, że w chaosie zawsze pojawiają się ogniska porządku wynikające z tego, że zawsze coś się dzieli, rozszczepia, łączy lub spaja w jedno.
Niby tak ale skąd atomy głównie azotu, węgla, wodoru i tlenu wiedziały, że akurat tak mają się połączyć? jakieś podstawowe H2CO3, NH3NO4, czy ich związki z wapniem czy innym metalem to czysta chemia - wynik rozpuszczania, ale wyjaśni mi ktoś choćby tak podstawowy (i wcale niezłożony jak na biol-chem.) dla życia związek jak ATP ?
Niby tak ale skąd atomy głównie azotu, węgla, wodoru i tlenu wiedziały, że akurat tak mają się połączyć? jakieś podstawowe H2CO3, NH3NO4, czy ich związki z wapniem czy innym metalem to czysta chemia - wynik rozpuszczania, ale wyjaśni mi ktoś choćby tak podstawowy (i wcale niezłożony jak na biol-chem.) dla życia związek jak ATP ?
Wszechświat zawsze dąży do rozproszenia energii. Jedna z teorii stanowi, że cząstki łączyły się w celu utworzenia bardziej wydajnych układów do rozproszenia energii.
Doskonała maszyną do rozpraszania energii jest człowiek, który rozpierdala w ekspresowym tempie planetę na której żyje.
no akurat biorąc pod uwagę, że tak samo działa komórka każdego eukariota na Ziemi (grzyba, drzewa, owada czy człowieka) to albo Buk był mało kreatywny albo mamy właśnie zajebiście silny dowód na ewolucję
Zresztą naukowcy z projektu Genesis (strzelanie w stronę egzoplanet pojemnikami z prostymi organizmami) już wytypowali grupę najprostszych eukariotów, które wyprzedziły by tam ziemską ewolucję z 4,5 do 0,5 miliarda lat...
Ewolucja jest wynikiem mutacji.
Celowość złożoności zawsze będzie "magiczna" dla ludzi, którzy nie rozumieją, że w chaosie zawsze pojawiają się ogniska porządku wynikające z tego, że zawsze coś się dzieli, rozszczepia, łączy lub spaja w jedno.
Jaka 'celowość złożoności'? Co to są 'ogniska porządku'?
Wszechświat zawsze dąży do rozproszenia energii. Jedna z teorii stanowi, że cząstki łączyły się w celu utworzenia bardziej wydajnych układów do rozproszenia energii.
Doskonała maszyną do rozpraszania energii jest człowiek, który rozpierdala w ekspresowym tempie planetę na której żyje.
Nie rozproszenia energii tylko wyrównania jej poziomów
Lubelska sekcja mmaTy zjadasz kogoś, ktoś zjada Ciebie, taka żaba, wpierdala co się rusza, a po chwili jakiś bociek ją wpierdala, a na bocianka poluje kot, którego wpierdoli pies, nie mówiąc o wszystkich tych organizmach których nie widzimy, kurwa jedna wielka walka, ziemia to kurwa, jest stworzona do przemocy i bólu, lew się nie przejmuję, że jego obiad jeszcze żyję, pokurwione to wszystko
WSZELAKIE, WSZYSTKIE, KAŻDY MÓJ FILM DODANY NA SERWER SADISTIC.PL JEST PODPIERDOLONY ZE ŹRÓDŁA NA KTÓRYM JEST TAKA, A NIE KURWA INNA JAKOŚĆ, WIĘC POCAŁUJCIE MNIE WSZYSCY W DUPĘ JEŚLI WAM ONA NIE ODPOWIADA.Miłego oglądania. Pozdrawiam!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów