Na profilu Bogusia pojawił się nowy filmik.Boguś bądź nie Boguś tym razem pędzi Lancerem
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Oby rozjebał się na na jakiejś betonowej ścianie albo najbliższym drzewie jebany przyszły morderca.
ból dupy i spiny za 3....2....1
@up
jak będziesz miał dzieci i taki debil kiedyś im zagrozi, będziesz mógł sobie opisać tutaj swój ból dupy, ale dołącz wtedy fotki...
jak będziesz miał dzieci i taki debil kiedyś im zagrozi, będziesz mógł sobie opisać tutaj swój ból dupy, ale dołącz wtedy fotki...
Dlatego wożę kolczatkę pod siedzeniem. Jak tylko widzę takiego frajera w lusterku to rzucam i cyk!
kok2 napisał/a:
Kolejne dziecko co się filmów za dużo naoglądało...Dlatego wożę kolczatkę pod siedzeniem. Jak tylko widzę takiego frajera w lusterku to rzucam i cyk!
opcje są dwie albo kogoś zabije i pójdzie grzać puche albo zabije się sam..... (powinien skończyć na wózku po wypadku miał by swoje cztery kólka jednak nikomu by już nie zagrażał )
Ma niezla pule szczescia ten debil.Szkoda bo wielu porzadnym ludziom zabraklo..
Na chuj tego debila promować? Dałbym ci piwo żebyś sobie je w dupe wsadził, ale tylko o to ci chodzi.
Odmurzyniacz napisał/a:
Na chuj tego debila promować? Dałbym ci piwo żebyś sobie je w dupe wsadził, ale tylko o to ci chodzi.
W dupę to chyba tobie koledzy wkładają.Parówo.
Nie wiem w jaki sposób go miałbym promować,przygłupie.Każdy użytkownik sadola wrzucając filmik promuje jego bohatera?Nie sądzę.Więc następnym razem zastanów się dwa razy zanim zaczniesz kogoś oceniać i obrażać.
Debil ma małego ptaka więc musi się dowartościować popularnością na jewtubie/gównobooku. Promujesz go udostępniając jego zjebane nagrania. Jakby ludzie go nie oglądali to by przestał nagrywać, a gimbusy przestały zazdrościć/naśladować. Proste.
Zabierają prawko za byle gówno, a ten dalej na wolności i chwali się jak zapierdala. Izabella Chuj po kilku akcjach po pijaku łaskawie została doprowadzona do zakładu psychiatrycznego, gdzie pewnie pojawi się tylko w papierach. Sprawiedliwość przede wszystkim, masz pieniądze i układy, to chuja Ci mogą zrobić. Teraz super kontrole na jakiś wypizdówkach, gdzie z prawej pole, lewej pole, ale ograniczenie do 50, więc mandaty sypią, i jeszcze prawka kasują. A taki zapierdala gdzie popadnie, łamie przepis za przepisem, i dupa, gimpierdoliści biją mu brawo, a policja może mu naskoczyć, bo "nie ma dowodów". Kolejne polisz story, gdzie ustawiony dzieciaczek pokazuje jaki to kozak, bo jest chroniony przez pieniądze i układy. Jak czytam o takich to, aż kurwa chce się... no i właśnie kurwa, nic takiemu nie można zrobić, bo to "złote dziecko" komuchów czy pierdolonych donosicieli.
boss. napisał/a:
W dupę to chyba tobie koledzy wkładają.Parówo.
Nie wiem w jaki sposób go miałbym promować,przygłupie.Każdy użytkownik sadola wrzucając filmik promuje jego bohatera?Nie sądzę.Więc następnym razem zastanów się dwa razy zanim zaczniesz kogoś oceniać i obrażać.
ty jesteś serio tak nie dojebany czy tylko udajesz w internecie ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów