📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
36 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:50
Pralpunkt napisał/a:
I to jest postawa prawdziwego Polaka a nie pizdusia w rurkach
Doczytałeś, że akcja dzieje się na Węgrzech ?
Polecam w Miszkolcu kompleksy basenów. Blisko, tanio i zajebista miejscówka. Nie mniej jednak, odradzam wizytę w szczycie sezonu...
Tak doczytałem - napisałem że to jest postawa prawdziwego Polaka - a czy obywatele innych narodów nie mają prawo się tak zachować? Pewnie ze mogą, bo w Polsce, Europie środkowej i wschodniej są jeszcze pewne wartości a nie skundlenie płynące z zachodu
zastanawiam sie czemu nie najebali temu zlodziejowi by raz na zawsze mu sie odechcialo krasc...
steven seagal?
Kurwa, przez jakieś staruszki zaczepiające chuliganów spóźnia się autobus!
Halman napisał/a:
Bohater bez peleryny...
Peleryna bez bohatera...
Prawdziwy Polak nie potrafi czytać, po chuj mu to potrzebne? Przecież ma telewizję.
Jagang napisał/a:
Prawdziwy Polak nie potrafi czytać, po chuj mu to potrzebne? Przecież ma telewizję.
Na pewno masz sporo takich w rodzinie i wszyscy pasują do tej Twojej definicji alfa polskości.
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
Essent napisał/a:
Doczytałeś, że akcja dzieje się na Węgrzech ?
Polak to ten co babcie zaatakował przecież. XD
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów