Jakieś eko-pizdy w ramach bycia bezrobotnymi postanowiło przyblokować ulicę w mieście... ALE POJAWIŁ SIĘ ON!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Boże jaki ten film jest świetny jestem dumny z użytkowników sadistica
Dymson30 napisał/a:
Boże jaki ten film jest świetny jestem dumny z użytkowników sadistica
zmień płytę albo coś wrzuć bo jesteś żałosny.
VeIture napisał/a:
zmień płytę albo coś wrzuć bo jesteś żałosny.
Nic kurwa nie wrzucam bo mnie chuj obchodzą te wasze gówno warte piwa
Dymson30 napisał/a:
a nas chuj obchodzi twój gówno warty płacz.
VeIture napisał/a:
a nas chuj obchodzi twój gówno warty płacz.
To nie odpisuj na moje komentarze po chuj się kurwa prujesz pajacu
Dymson30 napisał/a:
Chyba nie załapałeś sensu tej aluzji... Założyłeś konto żeby się przysrywać, odreagowując swoje frustracje na kim popadnie. Wrzuć choć jeden film, bo póki co, to nawet Proncioch z Flodzią mają większą podkładkę do ewentualnych lamentów.
A teraz sprawdzaj sobie co godzinę posty pod tą wrzutą, żeby odbijać co raz swój wysryw. Serio, ciul wie o co ci człowieku chodzi...
Tuco napisał/a:
Chyba nie załapałeś sensu tej aluzji... Założyłeś konto żeby się przysrywać, odreagowując swoje frustracje na kim popadnie. Wrzuć choć jeden film, bo póki co, to nawet Proncioch z Flodzią mają większą podkładkę do ewentualnych lamentów.
A teraz sprawdzaj sobie co godzinę posty pod tą wrzutą, żeby odbijać co raz swój wysryw. Serio, ciul wie o co ci człowieku chodzi...
W sumie masz rację przepraszam wszystkich za moje złe zachowanie musiałem się wysrać na was bo mam kurwa małego kutasa przepraszam życzę wszystkiego dobrego w nowym roku
Poproszę moderację o usunięcie moich niepotrzebnych komentarzy w sumie nie mam nic do chłopa velture przepraszam
krzyki i piski ekopedolewactwa... miód na moje uszy.
Ja myślałem, że tym harleyem ich rozpierdoli a tu cyk taka niespodzianka.
"Jakieś eko-pizdy w ramach bycia bezrobotnymi".
VeIture , skąd wiesz, że oni nie pracują?
VeIture , skąd wiesz, że oni nie pracują?
Czy to BERLIN?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów