📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
wojwod napisał/a:
Jaka bohaterka. Potknęła się jak wysiadała z autobusu.
ty zapewne w tym czasie byś się gdzieś ukrywał na podłodze autobusu, wśród śmierdzących butów pasażerów...
I chuj z tym, ważne że dzięki niej, typa nie skroili i nie zabili a za to złol został szybko skazany i ukarany przez Sąd Uliczny
Ja na miejscu kiblarza zaprosił bym ja za to co najmniej na kawę.
Zaś kierowiec autobusu mało inteligentny. Po pierwsze gdyby był normalny (tzn. bez bohaterstwa wobec bandytów na 90% uzbrojonych) by z przystanku natychmiast odjechał aby chronić siebie i pasażerów, zaś po drugie gdyby jednak chciał pomóc, miał kilkutonową broń.
Zaś kierowiec autobusu mało inteligentny. Po pierwsze gdyby był normalny (tzn. bez bohaterstwa wobec bandytów na 90% uzbrojonych) by z przystanku natychmiast odjechał aby chronić siebie i pasażerów, zaś po drugie gdyby jednak chciał pomóc, miał kilkutonową broń.
Sąd w Manaus: Autobus stał się narzędziem zbrodni. Na 16 lat więzienia skazał sąd w prownicji Manaus kierowcę autobusu oskarżonego o zabójstwo 19-letniej kobiety oraz usiłowanie zabójstwa trzech innych osób.
A nie, przepraszam, to w Katowicach...
A nie, przepraszam, to w Katowicach...
majeńka napisał/a:
miał kilkutonową broń.
Co za pojebana akcja.
wojwod napisał/a:
Jaka bohaterka.
Tak, odważna kobieta. Wprawdzie mogła to być też lekkomyślność, ale stawiam na odwagę.
wojwod napisał/a:
Potknęła się jak wysiadała z autobusu.
Czujesz silny przymus opowiadania na głos tego, co widzisz na filmie?
W kinach musisz być najzabawniejszym gościem.
I w domu, podczas oglądania filmów...
Woke tytuł na sadolu. No kurwa mać, żebyś się z tymi piwami gdzieś wypierdolił o krawężnik.
myslalem ze kiblaraz strzelil do babeczki ona sie potknela od strazlu,a to okazalo sie ze odcie sloneczne w lusterku
Darkwaterfall napisał/a:
Co za pojebana akcja.
no nie bardzo, bo tu wszystko było po brazylijsku, czyli w normie.
pojebana akcja się zaczęła, jak do kopiących dołączyl jakiś alien w kasku, z pieskiem na ręku.
xD
Założę się że ten z pistoletem to kanar. Niezbędna rzecz w takiej pracy w tamtych stronach. Niezbędny jest również brak mózgu xD
Nie wiem. Mam mieszane uczucia. Zewsząd przemoc, ale naród wie co robić z bandytami. Budujące.
wojwod napisał/a:
Jaka bohaterka. Potknęła się jak wysiadała z autobusu.
Bohaterka też może być łamagą...
Ale mi tu wygląda na żonę tej okradanej pizdy od motura.
Nawet bronia była w akcji!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów