📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
piter52 napisał/a:
A kto wie co ją spotkało w życiu....
Ale kogo to jebie?
Nine, ten, never sleep again.
Wiewór napisał/a:
Żeby mieć taki młyn w bani trzeba (...) tydzień TVP oglądać
... albo jeden dzień z tefałenem
rzeznianumer5 napisał/a:
Wpiedol by dostala parę razy to by sie oduczyla psychiczna czy nie.
Ty to chyba synku masz z 13 lat nie więcej. Oby ci ktoś szybko wpierdolił i naprostował troszkę myślenie.
chorym ludziom trzeba pomagac a nie w taki sposob traktowac jebane zwierzeta
Wystarczyło wydzwonić psiarskich a nie szarpać chorego człowieka
Może jej faktycznie rodzinę wyjebali co do nogi, bo wszyscy tak popierdoleni jak ona, tylko ona się jakoś uciekła.
To sobie ją zabierz do domu kurwa, fajnie tak sobie gadać po próżnicy w internetach
qwerq221 napisał/a:
chorym ludziom trzeba pomagac a nie w taki sposob traktowac jebane zwierzeta
To sobie ją zabierz do domu kurwa, fajnie tak sobie gadać po próżnicy w internetach
babine tak wywlokl jebany debil pewnie jak to zrobil to siadl na swoj osrany tylek wyciagnal smartfona i sie chwalil kumplom z ZUSU jaki to men HEROES za naruszenie nietykalnosci dozywocie a babeczka tu cos o zusie tu cos o zlodziejstwie odczuwa po prostu to co ja spotkalo czyli orzniecie czlowieka do cna przy pomocy panstwowych instytucji, dla nich to oznacza ze trzeba takich ludzi eliminowac i dalej placic elegancko panom zusik podateczki i kurwa zbijac z nimi piateczki
Strasznie mi się smutno zrobiło... Reakcja tego złamanego bezchujca uważającego się za "bochatyta" zasługuje na wybicie wszystkich zębów...
A takim jak Mors_Nigra. mogę odpowiedzieć... pomagam, nie zawsze mogę, ale wydałem w swoim życiu kilkadziesiąt tysięcy na pomoc bezpośrednio różnym ludziom w potrzebie. Nie na różne akcje fundacje koligacje, tylko bezpośrednio.
A takim jak Mors_Nigra. mogę odpowiedzieć... pomagam, nie zawsze mogę, ale wydałem w swoim życiu kilkadziesiąt tysięcy na pomoc bezpośrednio różnym ludziom w potrzebie. Nie na różne akcje fundacje koligacje, tylko bezpośrednio.
W chuj mi się to nie podoba. Baba pierdoli durnoty bo jest chora. Jest sporo ludzi którym odwaliło, szczególnie na starość. Ona nie wygląda na menelicę zaczepiającą ludzi tylko na chorą psychicznie. Jakaś trauma z przed 40 lat jej się przypomniała. Trzeba było zadzwonić po kogoś. Temu 'bohaterowi' co ją wytargał (ciekawe czy tak samo postąpiłby z najebanym sebixem robiącym burdy w autobusie), to życzę, aby na starość kiedy nie będzie w pełni sprawny fizycznie i umysłowo, jakiś gówniarz wyjebał go na chodnik jak ścierwo.
ale czemu ten zielony ludzik na filmie informuje, że kobietę wyrzucono z autobusu? po pierwsze, to tramwaj, a po drugie, z nią bym raczej przespać się nie chciał, więc jaka to kobieta?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów