18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
ritu4l 2020-02-19, 18:57 1
piter52 napisał/a:

A kto wie co ją spotkało w życiu....

Ale kogo to jebie?

One, two, Freddy's coming for you.
Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Zgłoś
pafcio80 2020-02-19, 19:06 6
Wiewór napisał/a:

Żeby mieć taki młyn w bani trzeba (...) tydzień TVP oglądać

... albo jeden dzień z tefałenem

...jeśli rajstopy są rajem dla stóp - to czym są pończochy ?
Zgłoś
wilkoala 2020-02-19, 19:17 20
pafcio80 napisał/a:

... albo jeden dzień z tefałenem

Oho, zaczynamy...
Morawiecki to chuj.
Zgłoś
Cryo 2020-02-19, 19:19 2
Nigdy nie wiadomo co takiej pieprzniętej strzeli do łba. Była już baba, która poodkręcała w kuchence gaz, bo chciała wyjebać w kosmos sąsiadów
Zgłoś
MalyMazur 2020-02-19, 19:51 1
Widze w odbiciu szyby na koncu ze sadol nagrywal z usmiechem
Zgłoś
rzeznianumer5 2020-02-19, 20:02
Wpiedol by dostala parę razy to by sie oduczyla psychiczna czy nie.
Zgłoś
suchy80 2020-02-19, 20:13 6
rzeznianumer5 napisał/a:

Wpiedol by dostala parę razy to by sie oduczyla psychiczna czy nie.

Ty to chyba synku masz z 13 lat nie więcej. Oby ci ktoś szybko wpierdolił i naprostował troszkę myślenie.
Zgłoś
Rejti 2020-02-19, 20:15
sadistic.pl/nie-bedziesz-mnie-szarpal-vt404647.htm

Lepiej się bawią w tym polskim kurwidole.
Zgłoś
qwerq221 2020-02-19, 20:24 6
chorym ludziom trzeba pomagac a nie w taki sposob traktowac jebane zwierzeta
Zgłoś
Hafnarfjodur 2020-02-19, 20:28 3
Wystarczyło wydzwonić psiarskich a nie szarpać chorego człowieka
Zgłoś
Mors_Nigra 2020-02-19, 20:58 4
Może jej faktycznie rodzinę wyjebali co do nogi, bo wszyscy tak popierdoleni jak ona, tylko ona się jakoś uciekła.

qwerq221 napisał/a:

chorym ludziom trzeba pomagac a nie w taki sposob traktowac jebane zwierzeta

To sobie ją zabierz do domu kurwa, fajnie tak sobie gadać po próżnicy w internetach

Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!
Zgłoś
trebles121 2020-02-19, 21:28
babine tak wywlokl jebany debil pewnie jak to zrobil to siadl na swoj osrany tylek wyciagnal smartfona i sie chwalil kumplom z ZUSU jaki to men HEROES za naruszenie nietykalnosci dozywocie a babeczka tu cos o zusie tu cos o zlodziejstwie odczuwa po prostu to co ja spotkalo czyli orzniecie czlowieka do cna przy pomocy panstwowych instytucji, dla nich to oznacza ze trzeba takich ludzi eliminowac i dalej placic elegancko panom zusik podateczki i kurwa zbijac z nimi piateczki
Zgłoś
C................n 2020-02-19, 22:36 2
Strasznie mi się smutno zrobiło... Reakcja tego złamanego bezchujca uważającego się za "bochatyta" zasługuje na wybicie wszystkich zębów...

A takim jak Mors_Nigra. mogę odpowiedzieć... pomagam, nie zawsze mogę, ale wydałem w swoim życiu kilkadziesiąt tysięcy na pomoc bezpośrednio różnym ludziom w potrzebie. Nie na różne akcje fundacje koligacje, tylko bezpośrednio.
Zgłoś
nonnack 2020-02-20, 1:26 2
W chuj mi się to nie podoba. Baba pierdoli durnoty bo jest chora. Jest sporo ludzi którym odwaliło, szczególnie na starość. Ona nie wygląda na menelicę zaczepiającą ludzi tylko na chorą psychicznie. Jakaś trauma z przed 40 lat jej się przypomniała. Trzeba było zadzwonić po kogoś. Temu 'bohaterowi' co ją wytargał (ciekawe czy tak samo postąpiłby z najebanym sebixem robiącym burdy w autobusie), to życzę, aby na starość kiedy nie będzie w pełni sprawny fizycznie i umysłowo, jakiś gówniarz wyjebał go na chodnik jak ścierwo.
Zgłoś
KaprysLosu 2020-02-20, 2:44
ale czemu ten zielony ludzik na filmie informuje, że kobietę wyrzucono z autobusu? po pierwsze, to tramwaj, a po drugie, z nią bym raczej przespać się nie chciał, więc jaka to kobieta?
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów