📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:27

Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wesoło ma we łbie....
i co z takim zrobić? A widać że przepita jak sk🤬ysyn to jej się wietnam przypomniał w 84

silwerbalk napisał/a:
Wesoło ma we łbie.... i co z takim zrobić? A widać że przepita jak sk🤬ysyn to jej się wietnam przypomniał w 84
konflikt w wietnamie trwał do 75 troche się jebnełeś raczej jej tam nie było może chodziło babie o stan wojenny w polsce ha ha
Niestety takich ludzi nasz NFZ nie wyleczy jej ani innych tego typu ludzi, sąsiadów szkoda, bo muszą z nią zyć na codzień a w każdej chwili moze cos odwalić
Nie ma co się śmiać, nie wiadomo jacy my będziemy na starość po tylu postach na Sadisticu

krisman1981 napisał/a:
konflikt w wietnamie trwał do 75 troche się jebnełeś raczej jej tam nie było może chodziło babie o stan wojenny w polsce ha ha
Ech ludzie, ludzie.
Ciężko u was z poczuciem humoru.
To jest kombatantka z zatoki świń.

Co ona tam sepleni pod nosem bo nie mam ochoty drugi raz tego oglądać?
Szkoda mi baby... to musi byc przej🤬e tak postradać zmysły i dostać szmergla
To wbrew pozorom smutny materiał.
Nie wiadomo co gorsze czy ta chora kobieta, czy ten pseudobohater.
Nie wiadomo co gorsze czy ta chora kobieta, czy ten pseudobohater.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie