18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
CHAOZ 2020-02-20, 11:47 1
Wiewór napisał/a:

Żeby mieć taki młyn w bani trzeba latami napierdalac denaturat z gwinta albo kirac klej albo tydzień TVP oglądać

A tam pierdolisz. Mam sąsiadkę za ścianą że schizofrenią, jak jest na lekach to kobieta do rany przyłóż, ale jak odleci to gęsi w bloku hoduje.
Od wódy zawsze stroniła, kiedyś była bibliotekarką.
Nigdy nie wiesz.

A co byś zrobil kolego gdyby napadła Cie dzika kaczka?
Zgłoś
kpold3004 2020-02-20, 14:43
Znowu wieśniaki nie odróżniają tramwaju...
Zgłoś
Magint 2020-02-20, 15:39
Stara Magicala.
Zgłoś
uFo125 2020-02-20, 20:40
Szkoda, szkoda tego ciemnego polskiego narodu. Babka ewidentnie jakaś odmiana schizofrenii nie jest to jej wina bywa psikus ktoś pisać o denaturacie kiraniu i swoich upodobaniach seksualnych ziomek ludzka psychika to w chuj złożony temat nie jak u ciebie w robocie piach i łopata nie wiadomo co kobiecinę spotkało w życiu to jeszcze teraz ja depczą.
Zgłoś
essek 2020-02-20, 21:47 1
Podróżując komunikacją zbiorową zwykłem zachowywać się odpowiednio, starając się być jak najmniej uciążliwym dla współpasażerów. Ta kobieta wulgarnie drze ryja w obecności dzieci i młodzieży, nie kwalifikuje się żeby komunikacją podróżować. Zjebała dzień dwustu ludziom i sam bym ją wyrzucił dla dobra ogółu.
Zgłoś
O5ZUST 2020-02-20, 22:15
Film ma dwa lata .
Zgłoś
KaMiLeK90 2020-02-20, 22:48
słabe w chuj. nie każdy ma rodzinę i wsparcie.
Zgłoś
nonnack 2020-02-21, 2:06
essek napisał/a:

Podróżując komunikacją zbiorową zwykłem zachowywać się odpowiednio, starając się być jak najmniej uciążliwym dla współpasażerów. Ta kobieta wulgarnie drze ryja w obecności dzieci i młodzieży, nie kwalifikuje się żeby komunikacją podróżować. Zjebała dzień dwustu ludziom i sam bym ją wyrzucił dla dobra ogółu.

To może od razu wepchnąć ją pod tory aby nie uprzykrzała życia innym? Jeśli twojej matce na starość odwali demencja, schizofrenia albo coś innego i będzie się awanturować w komunikacji. To mam nadzieję że, znajdzie się taki bohater jak ty i dla dobra ogółu zamiast do lekarza, wytarga ją za szmaty na chodnik, żeby nie zjebała dnia innym.
Zgłoś
klos79 2020-02-23, 13:00
Fajnie typowi wyszły zęby z wielokropka

Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów